Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης γυναίκας, η οποία σήμερα, Πέμπτη, το μεσημέρι τραυματίστηκε σοβαρά, μετά από πτώση κατά τη διάρκεια αναρρίχησης στην ορθοπλαγιά του Παραμύτικα Ολύμπου.
Όπως αναφέρει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ στο σημείο βρίσκονται φίλοι της και οι διαχειριστές του καταφυγίου «Αποστολίδης».
Σε ετοιμότητα βρίσκεται και ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.