
Προς δανεισμό ο Αλμπάνης
Το γεγονός πως ο Χρήστος Αλμπάνης είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς κάνει τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να σκέφτονται το ενδεχόμενο να τον βάλουν στη λίστα των παικτών προς δανεισμό
Ο Χρήστος Αλμπάνης ήταν από τους άτυχους των πρώτων προπονήσεων της Ένωσης υπό τις οδηγίες του Καρντόσο όταν και τραυματίστηκε στο γόνατο μετά από μια σύγκρουση με τον Βράνιες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάσει την προετοιμασία της ΑΕΚ στην Πολωνία προκειμένου να κάνει θεραπεία και να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Ο έλληνας μεσοεπιθετικός είναι προικισμένος τεχνικά, αλλά το γεγονός πως είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς δεν τον έχει αφήσει να βρει ρυθμό και διάρκεια στην απόδοσή του και να προσφέρει όσα έδειξε πως μπορεί στις περσινές λιγοστές εμφανίσεις του.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με την Sporday, στην ΑΕΚ να σκέφτονται να στείλουν τον παίκτη δανεικό. Δεν θα κάνει προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Καρντόσο και υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός για 6 μήνες ώστε να πάρει ματς και να επιστρέψει τον Ιανουάριο έτοιμος να διεκδικήσει τον χώρο και τα αγωνιστικά λεπτά που του αντιστοιχούν.
- Παπαφλέσσας: Ο νεότερος Αλκιβιάδης
- Τραγωδία στην Αττική Οδό: Νεκρός μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω στα διόδια
- Σκαριόλο: «Η Ρεάλ είναι πάντα… Ρεάλ, είμαστε περήφανοι που θα είμαστε στο Final-4 της Αθήνας»
- ΠΑΣΟΚ: Σε πανικό το Μαξίμου – Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης των υποκλοπών μετά την κατάθεση Δεμίρη
- Τέλος το Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση – Ο Σταύρος Φλώρος στο Μαϊάμι
- Metallica: Ροκ τουρίστας ο Τζέιμς Χέτφιλντ μετά το ιστορικό live στο ΟΑΚΑ – «Ελλάδα, εκπληκτική, νοστιμότατη»

