Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στάζει... μέλι για τον πρωθυπουργό ο Πολάκης - «Ευχαριστώ για τη στήριξη Αλέξη»

Στάζει… μέλι για τον πρωθυπουργό ο Πολάκης – «Ευχαριστώ για τη στήριξη Αλέξη»

Η απόφαση του πρωθυπουργού να δικαιολογήσει - στη χθεσινή συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ - για μία ακόμη φορά τις αθλιότητες που έχει κάνει στο παρελθόν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας,  προκάλεσε ικανοποίηση στον Παύλο Πολάκη

Η απόφαση του πρωθυπουργού να δικαιολογήσει – στη χθεσινή συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ – για μία ακόμη φορά τις αθλιότητες που έχει κάνει στο παρελθόν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας,  προκάλεσε ικανοποίηση στον Παύλο Πολάκη.

«Ο Πολάκης και ο Ξανθός έστησαν στα πόδια του το δημόσιο σύστημα υγείας, ανέσυραν στην επιφάνεια δύσοσμες υποθέσεις. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο του Πολάκη. Του έχω πει ότι ο τρόπος που επικοινωνιακά χειρίστηκε διάφορα θέματα είναι κάποιες φορές λάθος», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας.

Ο αναπληρωτής υπουργούς Υγείας ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε… εξαφανιστεί, επανήλθε βλέποντας από τη δική του οπτική γωνία τη χθεσινή εμφάνιση Τσίπρα στον ΣΚΑΪ.  «Θα το θυμάστε για χρόνια αυτό το πέρασμα του Τσιπρα απο το Αλαφουζεικο … Το debate έγινε τελικά ,απλά αντί για τον Μητσοτακη ήταν οι αντ´ αυτού Κοσιώνη και Παπαχελας ,που ίδρωναν ξειδρωναν αλλα ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ!!!».

Αφού ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε στη χθεσινή συνέντευξη λες και επρόκειτο για ποδοσφαιρικό αγώνα σημειώνοντας ότι ο κ. Τσίπρας νίκησε κατά κράτος, δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για την στήριξη προς το πρόσωπό του.

«ΥΓ Αλεξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη στήριξη …» έγραψε στο τέλος της ανάρτησης στο Facebook.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024