Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αμετανόητος - Οργή για το νέο «θέατρο» Τσίπρα ένα χρόνο μετά την τραγωδία στο Μάτι

Αμετανόητος – Οργή για το νέο «θέατρο» Τσίπρα ένα χρόνο μετά την τραγωδία στο Μάτι

Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την ημέρα που 102 άνθρωποι χάθηκαν μέσα στην πύρινη λαίλαπα στο Μάτι, ο πρωθυπουργός χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η κυβέρνηση μία πυρκαγιά που εξελίχθηκε σε τραγωδία,  μίλησε για τις πρώτες κρίσιμες ώρες αλλά και για την ενημέρωση που είχε λίγο πριν ξεκινήσει η περιβόητη σύσκεψη στο Χαλάνδρι

Η ανικανότητα μίας ολόκληρης κυβέρνησης στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τις πρώτες κρίσιμες ώρες τη μεγαλύτερη τραγωδία στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, ήρθε για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο με τη χθεσινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ.

Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την ημέρα που 102 άνθρωποι χάθηκαν μέσα στην πύρινη λαίλαπα στο Μάτι λόγω  λαθών και ολιγωριών του κρατικού μηχανισμού, ο πρωθυπουργός χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η κυβέρνηση μία πυρκαγιά που εξελίχθηκε σε τραγωδία,  μίλησε για τις πρώτες κρίσιμες ώρες αλλά και για την ενημέρωση που είχε λίγο πριν ξεκινήσει η περιβόητη σύσκεψη στο κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής το βράδυ της 23ης Ιουλιου, σχετικά με την πιθανότητα να υπάρχουν νεκροί.

Αδιάψευστα στοιχεία, έκθετη η κυβέρνηση

Παρά τα όσα έχουν δει κατά το παρελθόν  το φως της δημοσιότητας για τις πρώτες ώρες της πυρκαγιάς στο Μάτι, τότε που ήδη από τις απογευματινές ώρες της 23ης Ιουλίου υπήρξαν οι πρώτες αναφορές για νεκρούς από Υπηρεσίες και αρμόδια χείλη, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε χθες,  να δηλώνει ότι είχε άγνοια για την εξέλιξη της τραγωδίας τις κρίσιμες ώρες.

Την ώρα που όλα τα μέσα μιλούσαν για νεκρούς, την ώρα που το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας ζητούσε από το ΚΕΕΛΠΝΟ να στείλει  μεγάλο αριθμό  σάκων για περισυλλογή σορών  , την ώρα που ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας Ευθύμιος Λέκκας έλεγε ότι από τις «18:30 ξέραμε ότι υπάρχουν νεκροί» ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε χθες πως όταν έφτασε στη σύσκεψη – παρωδία στο Χαλάνδρι είχε ενημέρωση για την πιθανότητα να υπάρχουν ένας με δύο νεκροί από αναθυμιάσεις.

Οι συνομιλίες που  ήρθαν λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο φως επιβεβαιώνουν ότι τουλάχιστον 13 πολίτες είχαν δηλωθεί από νωρίς ως νεκροί και  είχαν καεί μπροστά στα μάτια αυτοπτών μαρτύρων που προσπαθούσαν να σωθούν. Ο επικεφαλής των ΟΥΚάδων που συμμετείχε τότε στις επιχειρήσεις έφτασε στο σημείο της τραγωδίας λίγο μετά τις 7 το απόγευμα και όπως ανέφερε «πολύ σύντονα εντοπίσαμε τα πρώτα θύματα» και πως ο ίδιος ενημέρωσε την στρατιωτική και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Οι μαρτυρίες από ανθρώπους που βρισκόντουσαν στο Μάτι και βοηθούσαν είτε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς είτε στο να απομακρυνθούν εγκλωβισμένοι κάτοικοι της περιοχής για νεκρούς, ήδη από τις απογευματινές ώρες, αμέτρητες.

Τελικά ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε χθες, στον ΣΚΑΪ για μία ακόμη ψευδόμενος. Ο κ. Τσίπρας μίλησε για την ενημέρωση που είχε τις πρώτες ώρες όταν βρισκόταν στο εξωτερικό προκειμένου να παραστεί σε μία βράβευση, αναφέρθηκε σε όσα είδε πετώντας πάνω από το Μάτι και επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι δεν τον ειδοποίησαν για νεκρούς.

«Είδα το βίντεο για το Μάτι. Οχι μόνο θύμωσα όταν είδα το βίντεο αλλά το συναίσθημα ήταν συντριπτικό. Εγώ εκείνη την ημέρα βρισκόμουν σε μια διεθνή εκδήλωση για μια βράβευση. Κάποια στιγμή με ειδοποίησαν ότι η φωτιά στο Μάτι είναι ανεξέλεγκτη. Δεν με ειδοποίησαν για νεκρούς, δεν μου μίλησε κανένας για απώλειες» σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας. Με απλά λόγια, επιβεβαιώνει ακόμη και σήμερα πως παρά τις πληροφορίες που διοχέτευαν αρμόδιας Υπηρεσίες το μοιραίο απόγευμα της 23ης Ιουλίου για τους νεκρούς, ο ίδιος δεν είχε εικόνα για τους νεκρούς.

«Είχαμε την αίσθηση ότι η φωτιά μπαίνει στον οικισμό και ότι πρέπει να γυρίσω γιατί η φωτιά είναι μεγάλη» είπε ο πρωθυπουργός.

«Πέρασα από πάνω και είδα πράγματα μια εικόνα τραγική. Βρέθηκε σε μια διαδικασία, από το αεροπλάνο, βρέθηκα στο κέντρο επιχειρήσεων. Δεν είχα καν εικόνα αν αυτό βγαίνει αυτό σε ζωντανή σύνδεση» είπε για το θέμα στη συνέχεια προκαλώντας την οργή όλων όσων βίωσαν από κοντά την τραγωδία στο Μάτι, όσοι θρηνούν ακόμη ένα από τα δεκάδες θύματα.

Παρά το γεγονός ότι όλα τα μέσα ενημέρωσης μιλούσαν για τους πρώτους νεκρούς από το απόγευμα μεταφέροντας πληροφορίες από αρμόδιες υπηρεσίες, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι μέχρι τη σύσκεψη δεν γνώριζε τίποτα και ότι ενημερώθηκε για την ύπαρξη νεκρών από τους επιτελείς του αφότου αποχώρησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Αποκάλυψε επίσης ότι έως εκείνο το σημείο είχε ακούσει «φήμες» για έναν ή δύο νεκρούς που είχαν χάσει την ζωή τους λόγω αναθυμιάσεων.

Τα ντοκουμέντα

Η σύσκεψη στο Χαλάνδρι ξεκίνησε 20 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα. Μέχρι τότε υπήρξαν αναφορές για αρκετούς νεκρούς. Υπενθυμίζουμε ότι:

-Στις 11.20 μμ είχε ανοίξει καρτέλα  στο κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. ότι υπάρχει απανθρακωμένο άτομο στην συμβολή των οδών Χρυσανθέμων και Ποσειδώνος στο Μάτι.

-Στις 11.18μμ υπάρχει άλλη καταγραφή για ανεύρεση απανθρακωμένης γυναίκας μέσα σε οικία στο Μάτι, όπως μάλιστα δήλωσε ο ίδιος ο γιος της.

-Στις 11.25 υπάρχει νέα ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.  ότι «στο Μάτι υπάρχουν τρεις νεκροί. Ενας ενήλικας και δύο παιδιά έχουν καεί έξωθεν οικίας».

-Στις 11.39  μεταδιδόταν στο κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. ότι «στη οδό Πανός στην Ραφήνα καίγονται τρία άτομα».

-Από συνομιλίες που καταγράφηκαν στο   επιχειρησιακό Κέντρο της Κρατικής Ασφάλειας  προέκυπταν καταγραφές κι ενημερώσεις  στις 10.29 μμ για τον εντοπισμό δύο απανθρακωμένων πτωμάτων στην ταβέρνα του «Βασίλη» κοντά στη λεωφόρο Μαραθώνος.

-Σε  αναφορά αστυνομικών προσδιοριζόταν η «ανεύρεση στις 11.16 μ.μ. έξι  απανθρακωμένων ατόμων, από τις οποίες τέσσερις ανήκαν σε ενηλίκους και δύο σε ανηλίκους, σε σπίτι στην οδό Πανός στο Μάτι».

Θέατρο σκιών από την κυβέρνηση

Να θυμίσουμε όμως τα γεγονότα στο Κέντρο Επιχειρήσεων στην περίφημη σύσκεψη στην οποία συμμετείχε ο πρωθυπουργός και που δεν γνώριζε – όπως αποκάλυψε χθες – ότι μεταδιδόταν ζωντανά αποδίδοντας μάλιστα τη σιωπή των υπουργών – οι οποίοι προφανώς είχαν μία πρώτη εικόνα για τους νεκρούς –  στην παρουσία της κάμερας.

Είναι λίγο μετά τις 11 το βράδυ και ο πρωθυπουργός επιστρέφει από τη Βοσνία αφού ενημερώνεται ότι η κατάσταση στο Μάτι είναι  δύσκολη. Ο κ. Τσίπρας μεταβαίνει στο Χαλάνδι και με τους υπουργούς Τόσκα, Σκουρλέτη, Πολάκη, Φάμελλο, την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, πυροσβέστες κ.λπ. κάνει αυτή την περίφημη, ανοικτή σύσκεψη που την παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όλη η Ελλάδα.

Εκεί καταγράφονται οι διάλογοι που αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση την ώρα της απόλυτης καταστροφής δεν είχε εκτιμήσει την κατάσταση και όπως αποδεικνύεται δεν είχε κάνει όλα όσα έπρεπε. Σα να μην υπήρχαν νεκροί, οι υπουργοί λένε στον πρωθυπουργό ότι ήταν λίγοι εγκλωβισμένοι στην πυρκαγιά, ότι γίνονται διασώσεις, ότι πάει καλά η φωτιά στα… Χανιά και τον Κάλαμο.

Ας θυμηθούμε τον διάλογο στην περιβόητη σύσκεψη:

Πυροσβέστης: Εχουμε (φωτιά) στο Νταού Πεντέλης στην Ραφήνα, που εκδηλώθηκε στις 16.49. Αυτή την στιγμή στο σύνολο είναι γύρω στα 80 πυροσβεστικά οχήματα, ομάδες πεζοπόρων, έλαβαν μέρος 3 αεροσκάφη, 1 ελικόπτερο. Δεν έχουμε ενεργό μέτωπο σε δάσος αυτή την στιγμή, είναι σε ύφεση…

Τσίπρας: Αυτό που κατέβηκε κάτω στο Νέο Βουτζά, αυτό είναι;

Πυροσβέστης: Ναι αυτό είναι. Εδώ θα δώσουμε μια ιδιαίτερη σημασία γιατί εδώ αντιμετωπίζουμε τα περισσότερα προβλήματα αυτή την ώρα…

Τσίπρας: Κατοικημένες περιοχές..

Πυροσβέστης: Κατοικημένες περιοχές. Ξεκίνησε από το Νταού Πεντέλης..

Τσίπρας: Οι κατασκηνώσεις;

Πυροσβέστης: Εχουν εκκενωθεί

Τσίπρας: Ολες;

Πυροσβέστης: Ναί έχουν εκκενωθεί. Εκεί έχουμε κάνει 3 σταθμούς αυτή την στιγμή. Στο Δημαρχείο, το Πνευματικό Κέντρο και τα ΚΑΠΠΗ, για να φιλοξενούνται τα άτομα. Το ενεργό μέτωπο είναι υπο ύφεση, δεν έχουμε δασική πυρκαγιά. Αλλά η φωτιά όπως πέρασε καίει κάποια σπίτια, γιατί έχει δοθεί προτεραιότητα να διασώσουμε τον κόσμο. Να πάει σε ασφαλές σημείο…

Τσίπρας: Πόσες δυνάμεις είναι αυτήν την στιγμή κάτω στον Βουτζά, στην Ραφήνα;

Πυροσβέστης: Είναι 80 πυροσβεστικά στο σύνολο και συνεχώς ενισχύονται και από την Βόρειο Ελλάδα.

Τσίπρας: Φαντάζομαι ότι έχετε το σύνολο της δύναμης…

Πυροσβέστης: Το μεγαλύτερο μέρος. Οπως και στα Γεράνεια, Αγίους Θεοδώρους είναι 88 τα αυτοκίνητα… Εκτός από τα σημεία που έχουμε κάνει κάτι, και φέρρυ μπόουτ έχουμε στείλει και πλωτά μέσα, για να μεταφερθούν απο το λιμάνι της Ραφήνας σε ασφαλές σημεία κάποια άτομα.

Τσίπρας: Τα πλωτά μέσα από πού τα φέραμε; Του Στρατού;

Τόσκας: Του Λιμενικού Σώματος, σύν μια φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού, συν ένα Αρματαγωγό που θα φθάσει λίγο αργότερα στο…

Τσίπρας: Δηλαδή είναι εγκλωβισμένος κόσμος στο Λιμάνι;

Τόσκας: Ηταν εγκλωβισμένος κόσμος σε ένα μικρό λιμανάκι, στο Μάτι και στο Κόκκινο Λιμανάκι, τους μεταφέραμε από εκεί. Συνεχίζεται η επιχείρηση. Τους μεταφέρουμε προς την Ραφήνα.

Φάμελος: Τώρα κάνουμε εκκένωση προς το λιμάνι της Ραφήνας.

Πολάκης: Κάποιοι βαριά τραυματισμένοι ήρθαν με το πλωτό του Λιμενικού. Και τώρα μαζεύονται οι άλλοι και τους φέρνουν στην Ραφήνα. Για να.. Οποιοι είναι τραυματίες Σισμανόγλειο, ΚΑΤ, Ευαγγελισμός είναι σε εφημερία και καλύπτουν και Αττικό και Θριάσιο από την άλλη πλευρά. Επίσης έχουμε τα 2 κέντρα Υγείας και με εθελοντική προσφορά, άνθρωποι που γύρισαν πίσω, των Σπάτων και της Νέας Μάκρης, που μπορούν να δεχθούν ελαφριά περιστατικά.

Τσίπρας: Αυτήν την ώρα τι αέρα έχει, πνέει στην περιοχή;

Πυροσβέστης: Εχουν κοπάσει ναί, έχει όμως γύρω στα 3 μποφόρ βορειοδυτικό, ανά διαστήματα.

Τόσκας: Με προοπτικές αύριο; Ο μετεωρολόγος;

Μετεωρολόγος: Το πρωί οι εντάσεις θα είναι χαμηλές, στην ανατολή του ήλιου περιμένουμε μια αύξηση μικρή της έντασης και μετά το μεσημέρι περιμένουμε μια μεγαλύτερη αποφόρτιση. Οπότε θα πάψουν και οι δυτικοί άνεμοι που δημιούργησαν και το πρόβλημα..

Τσίπρας: Αύριο;

Μετεωρολόγος: Αύριο θα πάμε σε μια κατάσταση αστάθειας, επειδή η μισή Ελλάδα ουσιαστικά είχε βροχές και η άλλη μισή καιγόταν, αύριο θα αυξηθεί η υγρασία και οι βροχές θα κατέβουν νοτιότερα.

Τσίπρας: Αυριο θα έχει και βροχή στην Αττική;

Μετεωρολόγος: Αύριο έχουμε μια πιθανότητα, οχι πολύ μεγάλη, απο την Τετάρτη είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα.

Τσίπρας: Αύριο πρωί τι ώρα θα αρχίσουν τα πτητικά μέσα;

Τόσκας: Με το πρώτο φώς της ημέρας. 6 η ώρα.

Τσίπρας: Εχουμε εντοπίσει τα σημεία που θα πάνε;

Τόσκας: Ναί έχουμε μοιράσει ήδη τις δυνάμεις. Εχει ειδοποιηθεί η Αεροπορία, τι θα στείλει πού. Το ξέρουν όλοι, από τώρα.

Τσίπρας: Εχουμε κάνει αίτηση στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό; [Σημ: Τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ]

Τόσκας: Εχει γίνει ήδη η αίτηση, έχω μιλήσει με Στυλιανίδη και έχει ήδη ανταποκριθεί η Κύπρος…

Τσίπρας: Εχουν στείλει 80 αεροσκάφη στην Σουηδία;

Τόσκας: Ζήτησαν οι Σουηδοί 80.

Τσίπρας: Τα έστειλαν;

Τόσκας: Οχι

Τσίπρας: Εμείς θα έχουμε αύριο επιπλέον;

Τόσκας: Εεεεε δεν μας έχουν..

Πυροσβέστης: Μας έκανε μια προσφορά η Ισπανία, δεν τους έχουμε απαντήσει, για 2 αεροσκάφη. Θα εκτιμήσουμε την κατάσταση και θα την κάνουμε αποδεκτή.

Τσίπρας: Επικοινώνησαν με το γραφείο του Γάλλου και του Ιταλού πρωθυπουργού..

Πυροσβέστης: Αυτοί έχουν στείλει από ένα ζεύγος αεροσκαφών στην Σουηδία, οπου εκεί έχουν πολύ μεγάλες πυρκαγιές και ζήτησε η Σουηδία παράταση. Να παραμείνουν για άλλες 8 ημέρες. Και έχουν έναν περιορισμό. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν μας έχουν απαντήσει οι Ιταλοί.

Τσίπρας: Πού ρίχνουμε το μεγαλύτερο βάρος τώρα;

Πυροσβέστης: Ανατολικά. Νέα Μάκρη, Ραφήνα.

Τσίπρας: Εκεί που έχει κατοικημένες περιοχές…

Τόσκας: Εκεί που υπάρχουν εστίες. Δεν υπάρχει μέτωπο αυτήν την στιγμή, αλλά υπάρχουν εστίες απο σπίτια που καίγονται.

Τσίπρας: Δηλαδή η εκτίμησή σας ποιά είναι…Πόσες εστίες είχαμε ταυτόχρονα;

Πυροσβέστης: Σήμερα; Αρκετές…και η προσωπική μου άποψη κύριε Πρόεδρε, λόγω και της εμπειρίας, βλέπουμε οτι το τελευταίο διάστημα, Μάϊο, Ιούνιο και τέλη Ιουλίου, λόγω καιρικών συνθηκών, πήγαμε πολύ καλά. Σήμερα επειδή οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ έντονες και είχαμε…

Τσίπρας: Και Δυτικό αέρα…

Πυροσβέστης: Αρχισαν αρκετές ενάρξεις. Δηλαδή κάθε μία ώρα είχαμε και πυρκαγιά. Και σε επικίνδυνες περιοχές, κυρίως Κορινθία, γύρω από την Αττική, Γεράνεια, Κινέτα, Αγίων Θεοδώρων, στον Κάλαμο πάλι έχουμε και στο Νταού Πεντέλης.

Μετεωρολόγος: Οι άνεμοι το απόγευμα έφθασαν τα 11 μποφόρ σε ριπές

Τσίπρας: Τα 11;

Μετεωρολόγος: Τα 11 μποφόρ σε ριπές. Τα ανεμόμετρα έδειξαν 11 και 10 μποφόρ σε ορισμένες περιπτώσεις και στην Πεντέλη τα 9 μποφόρ. Παρόλο που στην Μετεωρολογική Υπηρεσία όταν βγάλαμε τους δείκτες επικινδυνότητας, μας έδειχνε μέχρι 7 μποφόρ, ωστόσο το σενάριο ήταν πιό εφιαλτικό. Ηταν απο τα χειρότερα σενάρια που είχαμε δεί ποτέ. Ηταν ο ίδιος καιρός που είχαμε το 2007. Είναι μιά ασυνήθιστη κατάσταση, σπάνια, οι δυτικοί άνεμοι είναι δύσκολοι, ευτυχώς που κρατήσανε λίγο διάστημα και αυτή την στιγμή έχουν αρχίσει και κοπάζουν.

Τσίπρας: Μου κάνει εντύπωση το παράθυρο του κακού καιρού ήταν μικρό. Το είχαμε προβλέψει απο χθές. Απο σήμερα το πρωί έως σήμερα το βράδυ. Είναι πολύ μεγάλος ο όγκος των εστιών γι αυτό το πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Μετεωρολόγος: Για να δώσω ένα παράδειγμα του πόσο ακραίος ήταν ο καιρός πυρκαγιάς, έτσι τον λένε οι αμερικανοί.. Η πυρκαγιά ξεκίνησε στο Νταού Πεντέλης, ειδοποιηθήκαμε αμέσως. Μιλάμε οτι τα αεροσκάφη που κινητοποιήσαμε δεν έκαναν παρά λίγα λεπτά. Δυο ελικόπτερα έφθασαν εκεί, πρίν φθάσουν οι επίγειες δυνάμεις βαρέως τύπου. Ωστόσο ήταν τέτοιες οι καιρικές συνθήκες, η ταχύτητα εξάπλωσης της πυρκαγιάς και οι θερμοκρασίες, που πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε και κινήθηκε με απίστευτη ταχύτητα. Απο την Πεντέλη, σε πολύ λίγο χρόνο, έφθασε κάτω στον οικισμό που ήταν μικτή ζώνη δάσους- κατοικιών, με αυτά τα αποτελέσματα που έχουμε αυτή την στιγμή.

Τόσκας: 12 και 3 λεπτά ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική για την φωτιά, επενέβησαν τα αεροσκάφη και τα άλλα μέσα, και σε μεγάλο αριθμό, 5 η 6 αεροσκάφη. Παρόλα αυτά μέσα σε 2 ώρες είχε επεκταθεί η φωτιά. Μέσα σε 2 ώρες, είχε γίνει το κακό..

Πυροσβέστης: Το ίδιο και στο Νταού Πεντέλης. Μέσα σε 2 ώρες είχε φθάσει στο λιμάνι της Ραφήνας.

Τσίπρας: Σε δύο ώρες;

Τόσκας: Σε 2 ώρες και εκεί και εδώ έγινε η καταστροφή

Πυροσβέστης: Στον Κάλαμο καλά πάμε..

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024