Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ν. Δούνια στο One Channel: Θέλω να δουλέψω για την ελληνική οικογένεια

Ν. Δούνια στο One Channel: Θέλω να δουλέψω για την ελληνική οικογένεια

Στις προτεραιότητές της για τον Πειραιά και τα νησιά της εκλογικής περιφέρειάς της την επόμενη ημέρα αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής ΝΔ, Νόνη Δούνια.

Στις προτεραιότητές της για τον Πειραιά και τα νησιά της εκλογικής περιφέρειάς της την επόμενη ημέρα αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής ΝΔ, Νόνη Δούνια.

Mιλώντας στην εκπομπή One Line, αφού τόνισε τον ιδιαίτερα σημαντικό και κομβικό ρόλο που μπορούν να παίξουν οι γυναίκες στην πολιτική σκηνή, υπογράμμισε πως κύριο μέλημά της είναι να δουλέψει για την ελληνική οικογένεια που περνά πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό σημείωσε πως θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην παράταση ωραρίου των παιδικών σταθμών. «Θέλουμε πολύ περισσότερες ώρες να είναι ανοιχτοί οι παιδικοί σταθμοί γιατί οι περισσότεροι γονείς εργάζονται» είπε χαρακτηριστικά, ευελπιστώντας με ενδεχόμενη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας να γίνουν πράγματα για την καλύτερη ποιότητα ζωής κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πρόβλημα του κυκλοφοριακού που αντιμετωπίζει ο Πειραιάς, υπογραμμίζοντας πως το έργο της υπογειοποίησης του ΗΣΑΠ «θα δώσει μια ανάσα στον Πειραιά κι έτσι θα αναπτυχθεί κι όλο το υπόλοιπο κομμάτι που θέλουμε, που είναι το τουριστικό. Θα αποτελέσει έναν τρόπο να αναδείξουμε την πόλη του Πειραιά ώστε να γίνει προορισμός και όχι πέρασμα» σημείωσε.

«Υλοποιώντας αυτό το έργο, αυτόματα δημιουργούνται και οι συνθήκες ώστε και το τουριστικό κομμάτι να αναπτυχθεί, δίνοντας νέες θέσεις εργασίας και ανάσα γενικότερα στις επιχειρήσεις του Πειραιά και των νησιών» συνέχισε. Τέλος, έμφαση έδωσε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά, προτάσσοντας σε κρίσιμους τομείς τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024