Στις προτεραιότητές της για τον Πειραιά και τα νησιά της εκλογικής περιφέρειάς της την επόμενη ημέρα αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής ΝΔ, Νόνη Δούνια.

Στις προτεραιότητές της για τον Πειραιά και τα νησιά της εκλογικής περιφέρειάς της την επόμενη ημέρα αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής ΝΔ, Νόνη Δούνια.

Mιλώντας στην εκπομπή One Line, αφού τόνισε τον ιδιαίτερα σημαντικό και κομβικό ρόλο που μπορούν να παίξουν οι γυναίκες στην πολιτική σκηνή, υπογράμμισε πως κύριο μέλημά της είναι να δουλέψει για την ελληνική οικογένεια που περνά πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό σημείωσε πως θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην παράταση ωραρίου των παιδικών σταθμών. «Θέλουμε πολύ περισσότερες ώρες να είναι ανοιχτοί οι παιδικοί σταθμοί γιατί οι περισσότεροι γονείς εργάζονται» είπε χαρακτηριστικά, ευελπιστώντας με ενδεχόμενη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας να γίνουν πράγματα για την καλύτερη ποιότητα ζωής κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πρόβλημα του κυκλοφοριακού που αντιμετωπίζει ο Πειραιάς, υπογραμμίζοντας πως το έργο της υπογειοποίησης του ΗΣΑΠ «θα δώσει μια ανάσα στον Πειραιά κι έτσι θα αναπτυχθεί κι όλο το υπόλοιπο κομμάτι που θέλουμε, που είναι το τουριστικό. Θα αποτελέσει έναν τρόπο να αναδείξουμε την πόλη του Πειραιά ώστε να γίνει προορισμός και όχι πέρασμα» σημείωσε.

«Υλοποιώντας αυτό το έργο, αυτόματα δημιουργούνται και οι συνθήκες ώστε και το τουριστικό κομμάτι να αναπτυχθεί, δίνοντας νέες θέσεις εργασίας και ανάσα γενικότερα στις επιχειρήσεις του Πειραιά και των νησιών» συνέχισε. Τέλος, έμφαση έδωσε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά, προτάσσοντας σε κρίσιμους τομείς τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr