Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μ. Ρεπούση στο One Channel: Ακραία εθνολαϊκιστική η πολιτική της ΝΔ στο Μακεδονικό

Μ. Ρεπούση στο One Channel: Ακραία εθνολαϊκιστική η πολιτική της ΝΔ στο Μακεδονικό

Στην εκπομπή One Talk φιλοξενήθηκε η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Ρεπούσ, σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στους Δημήτρη Μανιάτη και Άρη Ραβανό

Στην εκπομπή One Talk φιλοξενήθηκε η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Ρεπούση. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στους Δημήτρη Μανιάτη και Άρη Ραβανό αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο Μακεδονικό ζήτημα χαρακτηρίζοντας ακραία εθνολαϊκιστική την πολιτική της ΝΔ.

Όπως είπε, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έκανε είτε για να μαζέψει ψήφους από τη δεξιά του ώστε να μην ανέβουν διάφορα μορφώματα είτε γιατί η αναμονή της εξουσίας και το τάισμα με κλισέ και στερεότυπα εθνικιστικά, που είναι μια επιτυχημένη συνταγή μέχρι τώρα, ήταν αυτό που τον ώθησε να υιοθετήσει αυτή τη στάση».

Υποστήριξε, δε, πως «όσο ενστερνίζεσαι τη ρητορική της άκρας δεξιάς τόσο στην πραγματικότητα τη δυναμώνεις».

«Η λύση του να αφήνουμε όλα τα προβλήματα να χρονίζουν είναι εις βάρος της χώρας» τόνισε η ίδια, συμπληρώνοντας πως η προσφορά του Αλέξη Τσίπρα στη Συμφωνία των Πρεσπών θα αναγνωριστεί από τον ιστορικό του μέλλοντος.

Αναφερόμενη στο άνοιγμα του πρωθυπουργού προς την Κεντροαριστερά, η κ. Ρεπούση τόνισε πως η πρωτοβουλία της «Γέφυρας» ενόχλησε το Κίνημα Αλλαγής γιατί «έσπασε την απομόνωση του ΣΥΡΙΖΑ προς την ευρύτερη Κεντροαριστερά και δημιούργησε ένα ρεύμα από ανθρώπους που μέχρι τότε στέκονταν κριτικά απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Μιλώντας, τέλος, για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής, έκανε λόγο για σοβαρό πρόβλημα ταυτότητας του κόμματος το οποίο έχει δύο τάσεις: μία προς τη ΝΔ και μία προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024