Η τελευταία πρόκληση που έχει γίνει viral στον κόσμο του Διαδικτύου ακούει στο όνομα #bottlecapchallenge και ο Τζέισον Στέιθαμ, παίρνει σοβαρά τις προκλήσεις…

Τι πρέπει να κάνεις αν αποδεχθείτε το #bottlecapchallenge; Να τοποθετήσετε μπροστά σας, ένα μπουκάλι με βιδωτό καπάκι και με μια ανάποδη κλωτσιά,  να καταφέρετε να ξεβιδώσετε το καπάκι χωρίς όμως να πέσει το μπουκάλι.

Ακούγεται αστείο, αλλά δεν είναι.  Όχι τουλάχιστον για τον Τζέισον Στέιθαμ.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η συγκεκριμένη πρόκληση αποδείχθηκε παιχνιδάκι για τον διάσημο Βρετανό ηθοποιό, που είναι γνωστό ότι έχει εκπαιδευτεί στις πολεμικές τέχνες.

Με αξιοθαύμαστη ψυχραιμία και μαεστρία, ο Στέιθαμ εκτελεί την κίνηση και μας αφήνει με ανοιχτό το στόμα.

Ο Τζέισον Στέιθαμ, είναι σήμερα ένας από τους πιο διάσημους πρωταγωνιστές ταινιών δράσης και ένας από τους αγαπημένους πρωταγωνιστές του κολλητού του, Γκάι Ρίτσι.  Ο ίδιος, στην ανάρτησή του, έγραψε ότι προκαλεί τον Γκάι Ρίτσι να το δοκιμάσει.

Το #bottlecapchallenge αν και όπως φαίνεται βρήκε τον «βασιλιά» του, εξακολουθεί να απασχολεί τους χρήστες των social media, καθώς οι αναρτήσεις με την προσπάθεια πολλών να το πετύχουν, πλημμυρίζουν τα feed μας ….