Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόρμπιν: Ζητά έρευνα για δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «αδύναμο για πρωθυπουργό»

Κόρμπιν: Ζητά έρευνα για δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «αδύναμο για πρωθυπουργό»

Σε άρθρο τους οι Times αναφέρουν ότι υψηλόβαθμοι δημόσιοι λειτουργο ανησυχούν για την υγεία του επικεφαλής των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν

Ο επικεφαλής των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν ζήτησε τη διεξαγωγή έρευνας αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Times, η οποία -επικαλούμενη μη κατονομαζόμενους υψηλόβαθμους αξιωματούχους- έγραψε ότι αυτοί ανησυχούν ότι είναι «πολύ αδύναμος» για να γίνει πρωθυπουργός.

«Το θέμα αυτό έχει αναπόφευκτα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στην αρχή της ουδετερότητας των δημόσιων υπηρεσιών, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της υγιούς λειτουργίας της δημοκρατίας μας», έγραψε ο Κόρμπιν σε επιστολή του προς στον γενικό γραμματέα του δημοσίου Μαρκ Σέντγουιλ.

«Θα σας παρότρυνα να εξασφαλίσετε ότι θα υπάρξει μια ταχεία και ενδελεχής ανεξάρτητη έρευνα, παρά μια από το γραφείο των δημόσιων υπηρεσιών», πρόσθεσε ο Κόρμπιν.

Η εφημερίδα Times έγραψε τον περασμένο μήνα ότι υψηλόβαθμοι δημόσιοι λειτουργοί έχουν αρχίσει να ανησυχούν για την υγεία του Κόρμπιν και προειδοποίησαν ότι μπορεί να αναγκαστεί να παραιτηθεί από την ηγεσία του Εργατικού Κόμματος, επειδή δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του «σωματικά ή διανοητικά».

«Η ιδέα ότι δημόσιοι λειτουργοί θα ενημερώνουν εφημερίδες κατά ενός εκλεγμένου πολιτικού, κατά μιας πιθανής κυβέρνησης είναι κάτι που θα έπρεπε να προκαλεί μεγάλη ανησυχία σε πολλούς ανθρώπους», υπογράμμισε ο Κόρμπιν.

Ο 70χρονος επικεφαλής των Εργατικών σημείωσε ότι είναι «σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, υγιής και δραστήριος».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024