
ΗΠΑ : Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ στο Ιράν να αναπτύξει πυρηνικά όπλα
«Ηταν λάθος, στην ιρανική πυρηνική συμφωνία, να επιτρέψουμε στο Ιράν να εμπλουτίζει ουράνιο, ανεξαρτήτως επιπέδου», τονίζεται σε ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες «δεν θα επιτρέψουν ποτέ στο Ιράν να αναπτύξει πυρηνικά όπλα», ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Λευκός Οίκος, μετά την απόφαση της Τεχεράνης να υπερβεί το όριο των αποθεμάτων της σε εμπλουτισμένο ουράνιο, το οποίο είχε τεθεί στη διεθνή συμφωνία του 2015.
«Ηταν λάθος»
«Ηταν λάθος, στην ιρανική πυρηνική συμφωνία, να επιτρέψουμε στο Ιράν να εμπλουτίζει ουράνιο, ανεξαρτήτως επιπέδου», τονίζεται στην ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας, επαναβεβαιώνοντας τη βούληση της Ουάσιγκτον να συνεχίσει την εκστρατεία άσκησης μέγιστης πίεσης ενάντια στην Ισλαμική Δημοκρατία.
Πηγή: ΑΠΕ
- Οδηγός: Τα 10+4 «κλειδιά» για ανακαίνιση χωρίς εκπλήξεις
- Συνταγή: Καλοκαιρινό μπριάμ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η διαφωνία ανάμεσα σε ΥΠΑΑΤ και ΥΠΕΝ για την επιλογή του ΧΥΤΑ και τα πολλά προβλήματα στον χώρο
- Χειρότερες οι υπηρεσίες υγείας όταν οι νοσηλευτές έχουν burnout
- Πολυνομοσχέδιο: Μέτρα για στεγαστικό και νοικοκυριά, αναδρομικές αυξήσεις σε συντάξεις
- Πανελλαδικές ΕΠΑΛ: Συνέχεια με μαθήματα ειδικότητας σήμερα





