Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Wimbledon : «Δυναμίτης» ο Ναδάλ, με ανατροπή ο Φέντερερ

Wimbledon : «Δυναμίτης» ο Ναδάλ, με ανατροπή ο Φέντερερ

Ο Ναδάλ επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του Σουγκίτα, ενώ ο Φέντερερ νίκησε 3-1 με ανατροπή τον Λόιντ Χάρις - Αποκλείστηκε ο Τιμ από τον Κουέρι

Την πρόκρισή τους στον δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον πανηγύρισαν οι Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ, με τον Ελβετό να κερδίζει με 3-1 σετ (3-6, 6-1, 6-2, 6-2) τον Λόιντ Χάρις και τον Ισπανό να επικρατεί εύκολα με 3-0 σετ (6-3, 6-1, 6-3) του Γιουίτσι Σουγκίτα.

O «μαέστρος» αιφνιδιάστηκε από το πολύ δυνατό ξεκίνημα του κατά 16 χρόνια νεότερου αντιπάλου του και έχασε το πρώτο σετ με 6-3. Στη συνέχεια, ωστόσο, ανέβασε την απόδοσή του, έχασε μόνο 5 games στα επόμενα τρία σετ και πέρασε στον δεύτερο γύρο, πετυχαίνοντας την 96η νίκη του στο Γκραντ Σλαμ του Λονδίνου. Επόμενος αντίπαλος για τον Φέντερερ θα είναι ο Τζέι Κλαρκ, ο οποίος απέκλεισε με 3-1 σετ τον Νόα Ρούμπιν.

Από την άλλη, ο Ματαντόρ δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ιάπωνα τενίστα, ο οποίος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να φανεί ανταγωνιστικός. Ο Ναδάλ επιβεβαίωσε απόλυτα τα προγνωστικά και «σφράγισε» το μεγάλο ραντεβού στον δεύτερο γύρο με τον Νικ Κύργιο, ο οποίος κέρδισε με 3-2 σετ τον συμπατριώτη του, Τζόρνταν Τόμσον.

Από εκεί και πέρα, στα άλλα αποτελέσματα της ημέρας, ο Σαμ Κουέρι έκανε τη μεγάλη έκπληξη, νίκησε με 3-1 σετ τον Ντομινίκ Τιμ και πέταξε εκτός συνέχειας τον Αυστριακό τενίστα, που πριν από λίγες εβδομάδες είχε φτάσει στον τελικό του Ρολάν Γκαρός. Ο Νισικόρι κέρδισε πολύ εύκολα με 3-0 σετ τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο, ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε ο φορμαρισμένος Τέιλορ Φριτζ, που επικράτησε επίσης με 3-0 σετ του Τόμας Μπέρντιχ.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024