Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η υπόσχεση του Γιώργου Σαββίδη για Φερέιρα

Η υπόσχεση του Γιώργου Σαββίδη για Φερέιρα

Ο Γιώργος Σαββίδης σε διάλογο που είχε με φιλάθλους του ΠΑΟΚ με αφορμή την πρόσληψη του Αμπέλ Φερέιρα υποστήριξε πως ότι ζητήσει ο Πορτογάλος τεχνικός θα του το προσφέρουν

Στην εποχή Αμπέλ Φερέιρα έχει μπει ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν σηκώσει τα μανίκια τους και έχουν στρωθεί στη δουλειά από την σημερινή κιόλας ημέρα.

Μετά την δαπανηρή μεταγραφή που έκαναν οι Θεσσαλονικείς στο κεφάλαιο προπονητής έχουν στρέψει την προσοχή τους πλέον στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, θέλησε να αφουγκραστεί ο κλίμα που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών του Δικεφάλου μετά την πρόσληψη του Φερέιρα.

Έτσι λοιπόν προχώρησε σε μια ιντερνετική συζήτηση απαντώντας σε ερωτήσεις φίλων της ομάδας. Οι περισσότερες ήταν για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, τονίζοντας ότι η διοίκηση θα υποστηρίξει πλήρως τις επιλογές του 40χρονου τεχνικού.

«Θα μας πει τι θέλει και εμείς από την πλευρά μας θα τον υποστηρίξουμε πλήρως», ανέφερε στην απάντησή του ο Γιώργος Σαββίδης.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024