Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Εξελίξεις για τη Νέα Τούμπα

ΠΑΟΚ : Εξελίξεις για τη Νέα Τούμπα

Έγινε ακόμη ένα σημαντικό βήμα για να προχωρήσει η ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ

O Σωκράτης Φάμελλος (Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής) με ανάρτηση στο facebook ενημέρωσε ότι υπήρξε προέγκριση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου (ΕΧΣ) για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ! Έτσι έγινε ακόμη ένα σημαντικό βήμα για να προχωρήσει η ανέγερση της Νέας Τούμπας!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σωκράτη Φάμμελου αναφέρει: «Πριν λίγη ώρα το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων του ΥΠΕΝ ενέκρινε την προέγκριση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι υπηρεσίες του ΥΠΕΝ ολοκλήρωσαν τον απαραίτητο έλεγχο μέσα σε μόλις δύο μήνες, έναντι έξι που προβλέπει η νομοθεσία, και ευχαριστώ ιδιαίτερα όλα τα στελέχη που προετοίμασαν την εισήγηση και συμμετείχαν στο ΚΕΣΥΠΟΘΑ.

Με την προέγκριση καθορίζονται οι χρήσεις γης και οι συντελεστές δόμησης καθώς και θέματα κυκλοφοριακά, αρχαιολογίας κλπ.

Η μελέτη από τον ΑΣ ΠΑΟΚ κατατέθηκε στις 24/4 σε συνέχεια της τροπολογίας που καταθέσαμε πολλοί συναρμόδιοι Υπουργοί όπου λύθηκε το θέμα της παραχώρησης της γης και το θεσμικό πλαίσιο για τα περιβαλλοντικά, αρχαιολογικά, κυκλοφοριακά και άλλα ζητήματα.

Τώρα η Θεσσαλονίκη μετά το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά και της ΔΕΘ έχει και τρίτο εγκεκριμένο ΕΧΣ. Με αυτά τα έργα, όπως και με το Μουσείο Ολοκαυτώματος στη Δυτική είσοδο και το πρώην στρατόπεδο Κοδρα και το Φορέα του Θερμαϊκού Κόλπου αλλάζει η εικόνα και η ανάπτυξη της πόλης».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024