Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χαντ: Πρόθυμη να εξετάσει άλλες λύσεις για το Brexit η Μέρκελ

Χαντ: Πρόθυμη να εξετάσει άλλες λύσεις για το Brexit η Μέρκελ

Όπως τόνισε ο ένας εκ των υποψηφίων για την ηγεσία των Συντηρητικών, η γερμανίδα καγκελάριος είναι πρόθυμη να εξετάσει προτάσεις για μια νέα Συμφωνία Αποχώρησης

Το ενδεχόμενο να εξετάσει προτάσεις για μια αναθεωρημένη συμφωνία για το Brexit η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ άφησε ανοιχτό ο Τζέρεμι Χαντ, ένας εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος και την πρωθυπουργία της Βρετανίας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει διαμηνύσει κατ’ επανάληψη ότι δεν θα επαναδιαπραγματευτεί τη Συμφωνία Αποχώρησης στην οποία κατέληξε η απερχόμενη πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι και η οποία ωστόσο έχει απορριφθεί τρεις φορές από το βρετανικό κοινοβούλιο.

«Όταν μιλάει κανείς σε αυτούς τους ανθρώπους (…) λένε επίσης ότι αν ένας νέος πρωθυπουργός θέσει νέες προτάσεις που είναι λογικές, ασφαλώς θα τις κοιτάξουν», είπε ο Χαντ, το αουτσάιντερ σε αυτήν την εκλογική διαδικασία, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Sky News.

«Είχα μια συζήτηση με την Άνγκελα Μέρκελ. (Η καγκελάριος της Γερμανίας είπε ότι) φυσικά θα εξέταζε οποιαδήποτε πρόταση της έθετε ο νέος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου επειδή θέλει να λύσει αυτό το πρόβλημα», πρόσθεσε.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024