Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς την προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο στο Wibmledon και να κατακτήσει τον 5ο συνολικά στην καριέρα του.
Ο Σέρβος τενίστας και Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε με 3-0 σετ (6-3, 7-5, 6-3) του Γερμανού και Νο. 57 στον κόσμο, Φίλιπ Κόλσραϊμπερ.
Ο 35χρονος τενίστας κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός μόνο στο δεύτερο σετ, όπου και ζόρισε τον «Νόλε», αλλά και πάλι αναδείχθηκε νικητής με 7-5. Η πρώτη… δοκιμασία του Τζόκοβιτς στο χόρτο του Wimbledon έληξε σε 2 ώρες και 5 λεπτά.
Πλέον μετά την πρόκρισή του από τον πρώτο γύρο, τον περιμένει ο Αμερικανός Ντένις Κούντλα και Νο.111 της παγκόσμια κατάταξης.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!