Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αβραάμ : «Όνειρo να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

Αβραάμ : «Όνειρo να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι θα δώσει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και θα κλείσει την καριέρα του στους Πειραιώτες. Μια εξέλιξη που χαροποίησε ιδιαίτερα τον έμπειρο σέντερ μπακ, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του, ονειρευόταν να «κρεμάσει τα παπούτσια του» στην ομάδα που αναδείχθηκε, αγάπησε, αλλά και αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Παράλληλα, τόνισε ότι θα δώσει τα πάντα για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του και ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον κόσμο, αλλά και τον Πέδρο Μαρτίνς για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που δείχνουν προς το πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Αυτό ήταν το όνειρό μου. Να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα, στην οποία αναδείχθηκα, αγαπήθηκα και κέρδισα πάρα πολλά πράγματα. Είμαι περήφανος και χαρούμενος και θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο, τον κόσμο και τον προπονητή για την εκτίμηση που έδειξαν προς το πρόσωπό μου.
Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η ομάδα να φτάσει στους στόχους της, οι οποίοι φέτος είναι υψηλοί, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να βοηθήσω όσο το δυνατό περισσότερο μπορώ την ομάδα. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. Όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Θα ήταν ό,τι καλύτερο να κλείσει έτσι η καριέρα μου. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλοι μαζί. Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλό επίπεδο. Εχουν έρθει πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Υπήρχε μια βάση από πέρσι. Πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας στην Ελλάδα και Ευρώπη θα πάμε πολύ ψηλά».

Δείτε τις δηλώσεις του:

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024