Στην πρώτη συνάντηση της Ένωσης παικτών της Ευρωλίγκας στην Βαρκελώνη παραβρέθηκαν οι Δημήτρη Αγραβάνης για λογαριασμό του Ολυμπιακού και Γιώργος Παπαγιάννης, με τους εκπρόσωπους των 18 ομάδων να συναντούν και τον πρόεδρο πρόεδρο και CEO της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου.

Στο τραπέζι έπεσαν θέματα που έχουν σχέση με την επόμενη σεζόν, όπως το πρόγραμμα των αγώνων αλλά και ο προγραμματισμός μίας συνάντησης με τους διαιτητές για να γίνει μία άρτια ενημέρωση για τους νέους κανονισμούς. Όπως έκανε γνωστό η Ευρωλίγκα στα Δ.Σ. θα υπάρχουν πλέον 7 μέλη της ELPA (από 5), με δύο μέλη να εκλέγονται το επόμενο διάστημα..

Ο πρόεδρος της Ένωσης των παικτών της διοργάνωσης, Λούιτζι Ντατόμε, δήλωσε μετά την συνέλευση: «Καταφέραμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα σε αυτό το διάστημα στην ασφάλεια και στην υγεία ώστε να απολαμβάνουμε και να παίζουμε το καλύτερο δυνατό μπάσκετ. Είμαι χαρούμενος γιατί πολλοί παίκτες έδειξαν ενδιαφέρον και σκοπεύουμε να βοηθούσε και άλλους να βγουν μπροστά προκειμένου να πετύχουμε περισσότερα πράγματα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας