Ποιοι εκπροσώπησαν τους «αιώνιους» στη συνέλευση της ELPA με Euroleague
Δημήτρης Αγραβάνης και Γιώργος Παπαγιάννης εκπροσώπησαν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην πρώτη συνάντηση της Ένωσης παικτών της Euroleague στη Βαρκελώνη
Στην πρώτη συνάντηση της Ένωσης παικτών της Ευρωλίγκας στην Βαρκελώνη παραβρέθηκαν οι Δημήτρη Αγραβάνης για λογαριασμό του Ολυμπιακού και Γιώργος Παπαγιάννης, με τους εκπρόσωπους των 18 ομάδων να συναντούν και τον πρόεδρο πρόεδρο και CEO της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου.
Στο τραπέζι έπεσαν θέματα που έχουν σχέση με την επόμενη σεζόν, όπως το πρόγραμμα των αγώνων αλλά και ο προγραμματισμός μίας συνάντησης με τους διαιτητές για να γίνει μία άρτια ενημέρωση για τους νέους κανονισμούς. Όπως έκανε γνωστό η Ευρωλίγκα στα Δ.Σ. θα υπάρχουν πλέον 7 μέλη της ELPA (από 5), με δύο μέλη να εκλέγονται το επόμενο διάστημα..
Ο πρόεδρος της Ένωσης των παικτών της διοργάνωσης, Λούιτζι Ντατόμε, δήλωσε μετά την συνέλευση: «Καταφέραμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα σε αυτό το διάστημα στην ασφάλεια και στην υγεία ώστε να απολαμβάνουμε και να παίζουμε το καλύτερο δυνατό μπάσκετ. Είμαι χαρούμενος γιατί πολλοί παίκτες έδειξαν ενδιαφέρον και σκοπεύουμε να βοηθούσε και άλλους να βγουν μπροστά προκειμένου να πετύχουμε περισσότερα πράγματα».
All together now…
The new season is tipping off with the #EuroLeague ELPA Players Representatives all together for the first EB Annual Workshop meeting 🏀#GameON pic.twitter.com/mrkUIpuKjj
— EuroLeague (@EuroLeague) July 1, 2019
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
- «Έσπασε» ο Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει η ψυχή μου…» (vid)
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)


















![Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-19T223643Z_61840975_UP1EM7J1QLF9R_RTRMADP_5_SOCCER-WORLDCUP-ESP-ARG-315x220.jpg)





![Μαδρίτη – Μπουένος Άιρες: Το κοντράστ συναισθημάτων στα πρόσωπα των οπαδών τη στιγμή του γκολ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Gemini_Generated_Image_kjwoqikjwoqikjwo-315x220.png)









![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442