Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Α. Ρέτζιου στο One Channel: Η θέση του ΚΚΕ είναι η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Α. Ρέτζιου στο One Channel: Η θέση του ΚΚΕ είναι η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Τους λόγους για τους οποίος επέλεξε να πολιτευτεί με το ΚΚΕ, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της υγείας στη χώρα μας εξήγησε μέσα από την εκπομπή One Talk Weekend η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος, Αφροδίτη Ρέτζιου

Τους λόγους για τους οποίος επέλεξε να πολιτευτεί με το ΚΚΕ, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της υγείας στη χώρα μας εξήγησε μέσα από την εκπομπή One Talk Weekend η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος, Αφροδίτη Ρέτζιου.

Σύμφωνα με την κ. Ρέτζιου, «δεν πρέπει να απασχολεί του εργαζόμενους αν θα είναι αυτοδύναμη η κυβέρνηση, ποιο θα είναι το συμπλήρωμά της, ποια θα είναι η διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο, αλλά ποιος θα είναι απέναντί τους. Και απέναντί τους μπορεί να είναι μόνο το Κουμμουνιστικό Κόμμα».

Ερωτηθείσα για τους λόγους τους οποίους οι πολίτες που είναι απογοητευμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκουν «στέγη» στο ΚΚΕ και συνεπώς τα ποσοστά του κόμματος παραμένουν τα ίδια, απάντησε πως «καταρχάς έχει ευθύνη ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δυσφήμησε και συκοφάντησε όσο κανένας άλλος τα οράματα και τις ιδέες της αριστεράς». «Κάθε άλλο παρά αριστερός είναι. Δεν μπορείς να είσαι αριστερός και να ονομάζεις τον Τραμπ διαβολικά καλό και την ίδια στιγμή να καταθέτεις στεφάνι στην Καισαριανή» συμπλήρωσε. Διευκρίνισε, δε, πως «ούτε ο Βαρουφάκης μπορεί να λέγεται αριστερός» βάσει όσων έκανε στο πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όπου διατέλεσε υπουργός Οικονομικών.

Μιλώντας για την επόμενη ημέρα είπε πως «η ΝΔ θα κληθεί να εφαρμόζει σκληρό αντιλαϊκό πρόγραμμα», ενώ εξέφρασε τη θέση του ΚΚΕ που «είναι η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση». Τέλος, αναφερόμενη στις επενδύσεις υπογράμμισε πως «προϋποθέτουν ‘’τσάκισμα’’ των εργαζομένων».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024