Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Χαρδαβέλλας: ΣΥΡΙΖΑ, το μεγάλο μας τσίρκο

Κώστας Χαρδαβέλλας: ΣΥΡΙΖΑ, το μεγάλο μας τσίρκο

Ετσι ο ΣΥΡΙΖΑ κατάντησε το μεγάλο μας τσίρκο με τους Πετσίτηδες, τους σκαφάτους, τους Καρανίκες και τα σαλιαρίσματα της Μεγαλοοικονόμου στον Μεγάλο Ηγέτη, τον Αλέξη.

«Περάστε κόσμε, να θαυμάσετε τον Τέρενς Κουίκ με σηκωμένη τη γροθιά του να τραγουδάει αντάρτικα του ΕΛΑΣ και το «Bella Ciao».

Ελάτε να θαυμάσετε την Ελενα Κουντουρά να πετάει περιφρονητικά το βασιλικό στέμμα στα σκουπίδια και να φοράει ένα κόκκινο καπέλο με το σφυροδρέπανο.

Τρέξτε να δείτε τον Αλέξη Γεωργούλη να ανεβαίνει χοροπηδώντας από τη χαρά του τα σκαλιά της Ευρωβουλής, τραβώντας selfie
για να στείλει μετά τις φωτογραφίες του με αφιέρωση στις θαυμάστριές του.

Εδώ θα δείτε και τον μοχθηρό Ρασπούτιν σε νέες περιπέτειες. Τον Ζουράρι με τα μέζεά του. Και βέβαια σας περιμένει το «Los Pasokos Exterminators» με το ακροβατικό team Τζουμάκας – Ραγκούσης – Ξενογιαννακοπούλου – Τόλκα – Μωραΐτη σε κωλοτούμπες και αιωρήσεις που κόβουν την ανάσα.

Περάστε κόσμε, το τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε και σας περιμένει».

Θα μπορούσε να είναι και μια δροσερή καλοκαιρινή επιθεώρηση με τον Μάρκο Σεφερλή στο Δελφινάριο. Αλλά είναι η θλιβερή πραγματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ που πίστεψε ότι έτσι θα διαλύσει το Κίνημα Αλλαγής και θα κερδίσει με ρετάλια από το πράσινο πανέρι και διάφορους αριβίστες, σουλατσαδόρους και «πεταλούδες» της πολιτικής τον κεντροαριστερό χώρο (τρομάρα τους).

Το μόνο που κατάφεραν όμως είναι να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί υπάρχουν ακόμα κάποιοι ιδεολόγοι, ρομαντικοί και καθαροί αριστεροί που δεν αντέχουν «καραδεξιούς» μέσα στα κομματικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ετσι ο ΣΥΡΙΖΑ κατάντησε το μεγάλο μας τσίρκο με τους Πετσίτηδες, τους σκαφάτους, τους Καρανίκες και τα σαλιαρίσματα της Μεγαλοοικονόμου στον Μεγάλο Ηγέτη, τον Αλέξη.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα για τα «επίχειρα», που έλεγε και ο αξέχαστος Βαγγέλης Γιαννόπουλος.

Πόσο θα πληρώσει, όμως, αυτή την «πολιτική της αρπαχτής» ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο απασχολεί τον σκεπτόμενο πολίτη. Γιατί η ζημιά που έκανε αυτή η στρατιά των καρεκλολάγνων του ΣΥΡΙΖΑ είναι απείρως μεγαλύτερη από τη μουντζούρα που προξένησαν στην Αριστερά.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι εξευτελίζοντας την εικόνα του πολιτικού διώξανε από την πολιτική δράση τις κομματικές και φοιτητικές οργανώσεις, τη συμμετοχή στα κοινά, τους περισσότερους νέους ανθρώπους, που η αποχή τους στις ευρωεκλογές άγγιξε το τερατώδες 60%.

Η άποψη που έχουν για τους πολιτικούς και την πολιτική πολλά από τα παιδιά μας των 18-20 και 22 ετών είναι τραγική. Στις παρέες και τις συζητήσεις τους κυριαρχούν η απέχθεια για τους πολιτικούς, η αδιαφορία για την πολιτική, τα καλαμπούρια και τα ανέκδοτα που γελοιοποιούν ό,τι έχει σχέση με την πολιτική.

Και αυτό είναι το χειρότερο για μια χώρα. Αυτό είναι το μεγάλο κατόρθωμα του ΣΥΡΙΖΑ που άνοιξε μια ακόμα πληγή στην ελληνική κοινωνία.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024