Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γ. Χρανιώτης μιλάει στο One Channel για την απόφαση του να ασχοληθεί με την πολιτική

Ο Γ. Χρανιώτης μιλάει στο One Channel για την απόφαση του να ασχοληθεί με την πολιτική

«Ήμουν πολύ ενεργός και στο δημοψήφισμα, υπέρ του ‘’όχι’’» συμπλήρωσε σε αυτό το πλαίσιο» είπε ο ηθοποιός που κατεβαίνει υποψήφιος με το ΜέΡΑ25.

Για την απόφασή του να βάλει για λίγο στην άκρη την υποκριτική και να ασχοληθεί με την πολιτική μίλησε μέσα από την εκπομπή One Talk Weekend ο υποψήφιος με το ΜέΡΑ25, Γιώργος Χρανιώτης.

«Δεν αποφάσισα ξαφνικά να κάνω πολιτική καριέρα» τόνισε και συμπλήρωσε πως «το επάγγελμα μου αποτελεί ηθοποιός». Μάλιστα, δήλωσε αρκετά ενεργός στα κοινά «από τους αγανακτισμένους που ήμουν ‘’παρών’’ για ένα μήνα, είχα κάνει ένα performance και μια συναυλία με την πρώην μπάντα μου».

«Ήμουν πολύ ενεργός και στο δημοψήφισμα, υπέρ του ‘’όχι’’» συμπλήρωσε σε αυτό το πλαίσιο. Ο κ. Χρανιώτης αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «ξαφνικά με μια απόφαση ένας άνθρωπος, ο Αλέξης Τσίπρας, κατάφερε να ακυρώσει το 60% των Ελλήνων» και συνέχισε «ήταν μια εμβληματική στιγμή την ιστορία και μάλιστα μια πάρα πολύ πικρή μέρα στην ιστορία».

«Εγώ και πολλοί άνθρωποι στο ΜέΡΑ25 θα θέλαμε να δούμε τι θα είχε γίνει» διευκρίνισε και εξήγησε ότι παρά τα όσα λέγονται για Grexit «ο ίδιος ο Γιούνκερ έχει αποκλείσει αυτή την πιθανότητα. Θα στοίχιζε ένα τρισ. μια έξοδος μας από το ευρώ». Ερωτηθείς σχετικά με τον φόβο των πολιτών αναφορικά με την πιθανότητα ενός Grexit είπε πως «έχουμε βαρεθεί να φοβόμαστε». Επανέλαβε, δε, τη θέση του ΜέΡΑ25 περί αναδιάρθρωσης του χρέους.

Τέλος, αναφορικά με το πεδίο που θέλει να ασχοληθεί εφόσον εκλεγεί απάντησε πως «θα ήθελα να είμαι χρήσιμος. Ο ευτυχισμένος άνθρωπος είναι ο χρήσιμος άνθρωπος. Και θέλω να είμαι χρήσιμος».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024