Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δ. Τσιόρδας στο One Channel: Αστεία η δικαιολογία Τσίπρα για την άρση εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Δ. Τσιόρδας στο One Channel: Αστεία η δικαιολογία Τσίπρα για την άρση εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk Weekend βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (30/6), ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Τσιόρδας.

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk Weekend βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (30/6), ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Τσιόρδας.

Συζητώντας με την Αθηναϊδά Νέγκα την πολιτική επικαιρότητα, έτσι όπως διαμορφώνεται μία μόλις εβδομάδα πριν από τις κρίσιμες κάλπες των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, ο κ. Τσιόρδας, μεταξύ άλλων χαρακτήρισε αστεία την δικαιολογία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα για την άρση του εμπάργκο στον ΣΚΑΪ, ενώ τοποθετούμενος γύρω από την αναβολή του debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, δήλωσε πως η άρνηση του πρωθυπουργού για την διεξαγωγή του, ήταν προσχηματική.

«Ακροδεξιά στοιχεία στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχουν. Η ακροδεξιά, είναι αυτή που αμφισβητεί το δημοκρατικό πολίτευμα, τον κοινοβουλευτισμό. Τέτοιο πράγμα στη ΝΔ δεν υπάρχει. Προφανώς υπάρχουν πιο συντηρητικές πλευρές, κάποιες πιο φιλελεύθερες, κάποιες πιο κεντρώες, αλλά κάποιοι που να αμφισβητούν το δημοκρατικό πολίτευμα δεν υπάρχουν», δήλωσε ο κ. Τσιόρδας ερωτώμενος σχετικά με την ταυτότητα της ακροδεξιάς στην Ελλάδα.

Ο ίδιος, μιλώντας για το ενδεχόμενο μη εξασφάλισης αυτοδυναμίας στις επικείμενες εκλογές δήλωσε ότι βρίσκει εφιαλτικό το ενδεχόμενο να μην καταφέρει η Νέα Δημοκρατία να εξασφαλίσει αυτοδυναμία», ενώ υπογράμμισε πως η χώρα βρίσκεται σε μία περίοδο που η χώρα προσπαθεί να σηκώσει το κεφάλι της, με κινδύνους σε εθνικά ζητήματα να ελλοχεύουν.

Ο κ. Τσιόρδας, στο τραπέζι του One Talk μίλησε επίσης και για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Παιδεία, αναφερόμενος στα σημεία που πρέπει να υπάρξει αναβάθμιση της αυτής, με τη δημιουργία πρότυπων σχολείων σε κάθε νομό της χώρας, ενώ ταυτόχρονα τόνισε πως η παραπαιδεία πρέπει να τελειώσει.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024