Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαδοχή Τσίπρα

Διαδοχή Τσίπρα

Οι νέοι του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν θα βγει ο ίδιος όμως, μαντεύω εγώ. Είδα τη συνέντευξη του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην ΕΡΤ προχθές το βράδυ και συγκράτησα ειδικά την απάντησή του στην ερώτηση που του έκανε ο Τάσος Παππάς, για το αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ήττα. Η απάντηση ήταν πονηρή, όπως είναι και ο Ευκλείδης. Αρχικά απέκλεισε το ενδεχόμενο λέγοντας πως «ούτε είναι επιθυμητό ούτε είναι εφικτό κάτι τέτοιο». Βέβαια, όπως ξέρει και καταλαβαίνει οποιοσδήποτε, μια χαρά εφικτό θα είναι εφόσον το θελήσουν οι «σωστοί» άνθρωποι. Αλλά το παρακάμπτω…

Ανανέωση

…γιατί η πονηριά ήταν στη συνέχεια. Είπε λοιπόν «νομίζω πως ο Αλέξης Τσίπρας, εάν ηττηθεί, που δεν το πιστεύω, θα είναι η πρώτη του ήττα μετά από επτά χρόνια και θα έχει όλη την ικανότητα να το αντιμετωπίσει, και εάν μετά από πολλά χρόνια αποφασίσει να αποχωρήσει υπάρχουν νέοι άνθρωποι, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν ηγετικούς ρόλους. Κανένα άλλο κόμμα δεν έχει τόσα νέα παιδιά».
Η Εφη Αχτσιόγλου είναι 34 χρονών. Ο Τσίπρας έγινε πρόεδρος του τότε ΣΥΝ, με την ευλογία του προκατόχου του, στα 33 του. Λέω εγώ τώρα.
Υποκρισία

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024