Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Serial killer στην Κύπρο: Έτσι ομολόγησε τα εγκλήματά του ο «Ορέστης»

Serial killer στην Κύπρο: Έτσι ομολόγησε τα εγκλήματά του ο «Ορέστης»

Οι άνθρωποι που ξέρουν όσο κανένας άλλος τον «Ορέστη» μιλούν και σκιαγραφούν το προφίλ του

Επιβλήθηκε η μεγαλύτερη ποινή στην ιστορία της Κύπρου, σε δικαστήριο. Ο κατά συρροή δολοφόνος «Ορέστης» τιμωρήθηκε με επτάκις ισόβια.

Οι άνθρωποι που ξέρουν όσο κανένας άλλος τον Νίκο Μεταξά με την ιδιότητά του ως ο πρώτος serial killer της Κύπρου μιλούν αποκλειστικά στο philenews και σκιαγραφούν το προφίλ του.

Σύμφωνα με το philenews.com, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας και δύο από τους ανακριτές που πέρασαν ώρες ατελείωτες μαζί του ξεψαχνίζοντας την κάθε λέξη του μίλησαν για τον κατά συρροήν δολοφόνο έτσι όπως οι ίδιοι γνώρισαν, εξηγώντας τη μεθοδολογία που ακολούθησαν σε όλες τις φάσεις της ανάκρισής τους μέχρι να τους αποκαλύψει και τα επτά αποτρόπαια εγκλήματά του και να αποσπάσουν την ομολογία του.

Δεν επρόκειτο μόνο για τη δυσκολία διερεύνησης μίας πρωτοφανούς υπόθεσης που είχαν να αντιμετωπίσουν αλλά και ο ίδιος ο Νίκος Μεταξάς ως ανακρινόμενος: Ένας άριστος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, πολύ καλά εκπαιδευμένος, ένας ιδιαίτερα ευφυής άνθρωπος άριστα μελετημένος σε κάθε ενέργειά του, με τάξη και μεθοδολογία, που στις ανακρίσεις «παρακολουθούσε» κάθε λέξη κι αντίδραση των ανακριτών του κι αναλόγως απαντούσε στις επίμονες ερωτήσεις τους.

Ποια ήταν η σημαντική καμπή της υπόθεσης που οδήγησε στην ομολογία του Νίκου Μεταξά, πού και πώς τους αποκάλυψε τις αποτρόπαιες δολοφονίες 5 γυναικών και 2 παιδιών και πώς αντέδρασαν οι ανακριτές όταν τον άκουσαν.

Γιατί έκανε τις δολοφονίες, και πόσο συνειδητοποιημένος ήταν όταν τις διέπραττε, έδειξε ή όχι μετανιωμένος για τις πράξεις του κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων και ποιο μυστικό του μοιράστηκε με τους ανακριτές και πήρε μαζί του στις φυλακές, στο βίντεο που ακολουθεί:

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024