Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιμάμογλου : Ολοι είμαστε ίσοι, Τούρκοι, Κούρδοι, Ρωμιοί, Αρμένιοι...

Ιμάμογλου : Ολοι είμαστε ίσοι, Τούρκοι, Κούρδοι, Ρωμιοί, Αρμένιοι…

«Κάποιοι ήθελαν να σταματήσουν το ρολόι στις 31 Μαρτίου, αλλά ο λαός το έκανε να δουλέψει στις 23 Ιουνίου» τόνισε ο νέος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου.

«Διακρίσεις δεν υπάρχουν, όλοι είμαστε ίσοι, Τούρκοι, Κούρδοι, όλοι ίσοι. Αρμένιοι, Ρωμιοί, Ασσύριοι, Εβραίοι, Αραβες, Αλβανοί, όλοι είναι ίσοι», δήλωσε ο νέος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, στην ομιλία του έξω από το δημαρχείο Κωνσταντινούπολης, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

«Η βούληση του λαού»

Μιλώντας ενώπιον χιλιάδων υποστηρικτών του, που φώναζαν «Εκρέμ πρόεδρος», ο νέος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης ανέφερε ότι «κάποιοι ήθελαν να σταματήσουν το ρολόι στις 31 Μαρτίου, αλλά ο λαός το έκανε να δουλέψει στις 23 Ιουνίου».

«Τη βούληση του λαού κανείς δεν μπορεί να την αγνοήσει», ανέφερε ο Εκρέμ Ιμάμογλου, προσθέτοντας ότι «η Τουρκία δεν είναι οποιαδήποτε χώρα της Μέσης Ανατολής» και «η Τουρκία πιστεύει στη δημοκρατία μέχρι το κόκκαλο».

«Ευχαριστώ τα 16 εκατομμύρια ανθρώπους αυτής της πόλης. Ολοι μαζί διορθώσαμε τη ζημιά που προκλήθηκε στη δημοκρατία», είπε.

«Μαζί Χριστιανοί και Εβραίοι»

Ανέφερε ότι «διακρίσεις δεν υπάρχουν, όλοι είμαστε ίσοι, Τούρκοι, Κούρδοι, όλοι ίσοι. Αρμένιοι, Ρωμιοί, Ασσύριοι, Εβραίοι, Αραβες, Αλβανοί, όλοι είναι ίσοι», προσθέτοντας ότι «Χριστιανοί, Εβραίοι, μαζί θα γίνουμε ευτυχισμένοι, θα κάνουμε ευτυχισμένη όλοι μαζί αυτήν την πόλη».

Νωρίτερα, κατά την τελετή ανάληψης των καθηκόντων του, ο Εκρέμ Ιμάμογλου είπε ότι «η Κωσταντινούπολή μας είναι η πιο μεγάλη πόλη της Τουρκίας μας και της Ευρώπης. Θα κάνουμε τις καλύτερες δουλειές αυτά τα πέντε χρόνια, ελπίζω όλοι να το ζήσουμε».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024