Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντουάρτε : «Μου αρέσει η... τρέλα των φίλων του Άρη»

Ντουάρτε : «Μου αρέσει η… τρέλα των φίλων του Άρη»

Ο Λερίν Ντουάρτε μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Άρη, κάνοντας ειδική αναφορά στην «τρέλα» του κόσμου της ομάδας

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Λερίν Ντουάρτε, βρέθηκε ενώπιον των μικροφώνων στην ανοικτή προπόνηση και μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις, τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων», αλλά και τον Μπράουν Ιντέγε.

Ο Ολλανδός μέσος τόνισε αρχικά: «Είναι πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Η ομάδα είναι καλή, οι άνθρωποι της ομάδας με υποδέχθηκαν πολύ καλά, στα αποδυτήρια είμαστε πολύ καλά και έχω πολύ καλή διαίσθηση».

Για τον κόσμο της ομάδας κι αν έχει ήδη αρχίσει να εισπράττει αγάπη και υποστήριξη είπε: «Είχα δει πολλά βίντεο από τους φιλάθλους μας στο ίντερνετ, έχω πάρει και μια γεύση από κοντά, μου αρέσει που έχουν τρέλα και φανατισμό».

Για το τι θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο σχολίασε: «Ήρθα εδώ για να δείξω τι μπορώ να κάνω και θα κάνω τα πάντα στο 100% για να προσφέρω και να βοηθήσω την ομάδα».

Για τον Μπράουν Ιντέγε είπε: «Είναι πολύ σημαντικός παίκτης, έχω καλό προαίσθημα, αλλά το σημαντικό είναι να δουλέψει καλά όλη η ομάδα και να υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ όλων μας».

Για την πρώτη του εμπειρία το εξωτερικό είπε: «Νιώθω καλά εδώ, είναι μεγάλη πρόκληση γιατί πρώτη φορά βγαίνω έξω από την χώρα μου. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Για το ότι διάλεξε το νούμερο «8»: «Τα τελευταία έξι χρόνια φορούσα το Νο 8 γι’ αυτό και το επέλεξα ξανά».

Δείτε εδώ βίντεο με τις δηλώσεις του

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024