Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο συμβόλαιο με τον Πανιώνιο ο Παπαγεωργίου

Νέο συμβόλαιο με τον Πανιώνιο ο Παπαγεωργίου

Ο 32χρονος δεξιός μπακ Θανάσης Παπαγεωργίου ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Κυανέρυθρους, υπογράφοντας νέο μονοετές συμβόλαιο

Κάτοικος Νέας Σμύρνης θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Θανάσης Παπαγεωργίου, με τον 32χρονο αμυντικό να ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο για ένα ακόμη χρόνο.

Ο έμπειρος σέντερ μπακ είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες με τη διοίκηση του Πανιωνίου για να παραμείνει στην ομάδα και σήμερα ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος.

Ο Παπαγεωργίου ανήκει στον Πανιώνιο από το καλοκαίρι του 2017, ενώ το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Κυανέρυθρους είναι μονοετές.

Στις δηλώσεις του μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο, ανέφερε: «Μετά από δύο χρόνια στην ομάδα, η απόφαση για την ανανέωση μου ήταν εύκολη και αυτονόητη για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δύο μεγαλομετόχους τους κ.κ. Δάρα και Ζαμάνη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου όπως και τον προπονητή κ. Μάντζιο.

Τέλος, θα ήθελα να υποσχεθώ πως θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο μαζί με όλους τους συμπαίκτες μου, έτσι ώστε η ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να πετύχει όλους τους στόχους της αυτή την δύσκολη χρονιά. Για τον λόγο αυτό όλοι οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ φίλαθλοι θα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια».

Η ανακοίνωση:

«Μέλος της ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ Οικογενειας για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο παραμένει ο Θανάσης Παπαγεωργίου».

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024