Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Με Ομάρ και Βαλμπουενά η πρώτη μέρα του Summer Camp

Ολυμπιακός : Με Ομάρ και Βαλμπουενά η πρώτη μέρα του Summer Camp

Εδώ και περίπου μια εικοσαετία το Camp του Ολυμπιακού φιλοξενεί περισσότερα από 200 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στη φετινή «πρώτη» το παρών έδωσαν οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ματιέ Βαλμπουενά

Για 19η συνεχή χρονιά το Camp του Ολυμπιακού φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας περισσότερα από 200 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετέχουν στο Camp παιδιά από την Αμερική, τον Καναδά, τη Σερβία, την Ουκρανία, τη Γερμανία, το Κονγκό, την Αίγυπτο και την Αυστραλία.

Εκτός από τις περιοχές της Αττικής, στο camp βρέθηκαν παιδιά από τη Μονεμβασιά, τη Σκύδρα, τη Σέριφο, τη Βέροια, τη Σάμο, τη Μύκονο, τη Λαμία, τη Βόνιτσα, το Ρέθυμνο, τα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη, το Αγρίνιο, τη Σπάρτη, την Αριδαία, την Έδεσσα, τη Λάρισα και τον Βόλο.

Μάλιστα, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Ματιέ Βαλμπουενά μαζί με άλλους παίκτες των «ερυθρολεύκων» υποδέχτηκαν την πρώτη ημέρα λειτουργίας τα παιδιά του Summer Camp, σκορπώντας άφθονα χαμόγελα μεταξύ των μικρών φίλων της ομάδας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024