Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ιδιαίτερο βίντεο της ΠΑΕ Πανιώνιος για τα εισιτήρια διαρκείας

Το ιδιαίτερο βίντεο της ΠΑΕ Πανιώνιος για τα εισιτήρια διαρκείας

Το βίντεο-κάλεσμα της ΠΑΕ Πανιώνιος στον κόσμο της ομάδας για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2019-2020

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ετοίμασε ένα πολύ όμορφο βίντεο ώστε να προμοτάρει τα εισιτήρια διαρκείας της ερχόμενης σεζόν, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες.

Οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο βίντεο της ομάδας της Νέας Σμύρνης, με την κυανέρυθρη ΠΑΕ να περνάει το μήνυμα πως «Ο Πανιώνιος είναι ο κόσμος του».

Αφηγητής είναι ο γνωστός δημοσιογράφος, Πέτρος Λινάρδος, ενώ την επιμέλεια ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Καραστεφανής.

Δείτε το βίντεο:

ο Πανιώνιος είναι ο κόσμος του…γιατί αυτό το αίμα κυλάει στις φλέβες μας απο το 1890 και περνάει απο γενιά σε γενιά 129 χρόνια …Είναι η δική μας τρέλα και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που την ακολουθούν. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου τον μεγάλο Πέτρο Λινάρδο που μας έκανε την τιμή να αφηγείται …-έχεις ενα υπέροχο πατέρα Coach Nick Linardos- …Ευχαριστώ τον φίλο μου Christos Kodellas που ακολουθεί σε αυτή την τρέλα όπως και τους φίλους μου στην ΠΑΕ που χωρίς εκείνους δεν θα υπήρχαν αυτά τα προτζεκτ Giorgos Bitsikokos Ανδρέας Καραγιάννης (Andreas Karayiannis) Antreas Zam …και τώρα θέλω να ευχαριστήσω όλους σε σας με σειρά εμφάνισης που βάλατε το λιθαράκι σας για να γίνει αυτό το βίντεο πραγματικότητα. Babis Tsoukatos με την κοράκλα του…να σου ζήσει η πριγκήπισσα. Nikos Tsoumas για την υπέροχη οικογένεια του . Κώστας Χατζηανδρέου Giannis Kiriakopoulos και τα Φιλαράκια τους, για την πίστη σε αυτή την ομάδα . Dimitris Kounelakis απο το New Habits και τον Marios Hatzikyriakos Αντζελα Παπα που είναι πάντα δίπλα μας. Τον Takis Kaloudis που ανοιξε τις πορτες ενός εμβληματικού μπάρ Επιτοκιο % BAR για να γιορτάσουμε με τους Konstantinos Papamichalopoulos και Petros Kalogeras. Τον κο Δημήτρης Καρράς για την χαρά που έκανε ανοίγοντας το δικό του μαγαζί όντας και εκείνος μέρος της παρέας μας.. Τις φίλες μου Maria Gabriella Anagnostopoulos Eleni Rafaela Anagnostopoulos που γουστάρουν τόσο αυτή τη φάση γιατί ειναι περήφανες γιαυτή τη γα@..η την ομάδα και πάντα θα είναι. Y.Γ Dimitris Karastefanis Ευχαριστώ πανω απόλα τον αδερφό μου που και τον πατέρα μου που με έκαναν ΠΑΝΙΩΝΙΟ.Και τέλος …ΟΛΗ την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ για όλη την αγάπη που μου δείχνει τα τελευταία χρόνια. Ο Πανιώνιος μέσα μας δεν χωρίζεται ουτε σε ΠΑΕ ουτε σε ΚΑΕ ουτε σε ερασιτέχνη …ο Πανιώνιος χτυπάει δυνατά στην καρδιά μας μέχρι την τελευταία μας πνοή.Καλη σεζόν να έχουμε..Σαν ΕΝΑ. Τοτε δεν θα φοβηθούμε κανένα. #opanionioseisaisy #oloimazi

Δημοσιεύτηκε από Konstantinos Karastefanis στις Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024