
Κ. Καραμανλής – Μετά την ομιλία και περιοδείες
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, την επομένη της πρώτης δημόσιας ομιλίας του, μετά από δέκα χρόνια... σιωπής ξεκίνησε περιοδείες από τις λαϊκές συνοικίες της Δυτικής Θεσσαλονίκης, τους Αμπελόκηπους και τον Εύοσμο
Μετά την ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο όπου μεταξύ άλλων ζήτησε συστράτευση προκειμένου να δοθεί ισχυρή εντολή στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ξεκινά και περιοδείες.
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, την επομένη της πρώτης δημόσιας ομιλίας του, μετά από δέκα χρόνια… σιωπής ξεκίνησε περιοδείες από τις λαϊκές συνοικίες της Δυτικής Θεσσαλονίκης, τους Αμπελόκηπους και τον Εύοσμο.
Πρώτος σταθμός της περιοδείας του ήταν ο ιερός ναός του Αγίου Παντελεήμονα, στους Αμπελόκηπους, όπου τον υποδέχτηκαν ο μητροπολίτης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Σπηλιόπουλος και υποψήφιοι βουλευτές.
- Επίθεση της UEFA στη FIFA επειδή «ξεπερνά τα όρια με τα σχέδια για το Μουντιάλ»
- ΔΥΠΑ: Ποιοι μπορούν να λάβουν ειδικό επίδομα 1.250 ευρώ
- Νίκος Οικονομόπουλος – Η βραδινή βόλτα στα Ματογιάννια, η δωρεά των 10.000€ και μια καρδούλα
- Γαλάτσι:Έγκλημα ο θάνατος του 80χρονου – Τον έπνιξαν με μαξιλάρι
- Τι σημαίνει για την ελληνική διαιτησία η αποχώρηση των τριών Ευρωπαίων ελίτ
- Στην αξιολόγηση του ΕΣΥ και οι ογκολογικοί και παιδιατρικοί ασθενείς




