«Ακτινογραφία» των δημοσκοπήσεων από τον Γ. Μαντέλα στο One Channel
Τη νέα δημοσκόπηση που είδε το βράδυ της Πέμπτης το φως της δημοσιότητας σχολίασε μέσα από το δελτίο ειδήσεων του One Channel ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργος Μαντέλας.
Τη νέα δημοσκόπηση που είδε το βράδυ της Πέμπτης το φως της δημοσιότητας σχολίασε μέσα από το δελτίο ειδήσεων του One Channel ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργος Μαντέλας.
Σύμφωνα με τον κ. Μαντέλα, το μοντέλο της αναλογικής κατανομής των αναποφάσιστων φαίνεται πως πετυχαίνει, έτσι το αποτέλεσμα των 10 μονάδων που δείχνει η δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ, δεν θα είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά, διευκρίνισε πως ο Ερντογάν φοβάται τις οικονομικές κυρώσεις από τις ΗΠΑ.
Πηγή: onetv.gr
- Είναι η υπόθεση Έπσταϊν «το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ της κυβέρνησης Τραμπ»;
- Οι millennials έχουν βάλει τους «κανόνες» τους στις σχέσεις
- Αυτή είναι η κρίσιμη σιδηροδρομική γραμμή που χτύπησαν οι ΗΠΑ και ενώνει το Ιράν με Κίνα και Ρωσία
- Ευρώπη: Πόλεμος για τα… κλιματιστικά στην καρδιά του καύσωνα
- Ανελκυστήρες: Αναστολή προστίμων για τους ξεχασιάρηδες
- Σοφία Κόπολα: Με ένα ντοκιμαντέρ εκπληρώνει την τελευταία επιθυμία της μητέρας της
- Wall Street Journal: Πως ο Τραμπ αποφάσισε να εγκαταλείψει την εκεχειρία με το Ιράν
- Δημοσκόπηση: «Πατάει γκάζι» η ΕΛΑΣ και μειώνει την απόσταση από τη ΝΔ – Οι πρόωρες εκλογές «κερδίζουν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442