Γ. Παπανδρέου: Γιατί να μην συνεργαστεί η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ;
Τους όρους κάτω από τους οποίους θα μπορούσε να σχηματιστεί μια κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου εφόσον δεν επιτευχθεί αυτοδυναμία, έθεσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου
Τους όρους κάτω από τους οποίους θα μπορούσε να σχηματιστεί μια κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου εφόσον δεν επιτευχθεί αυτοδυναμία, έθεσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και ερωτώμενος για το τι θα κάνει το ΚΙΝΑΛ και αν θα συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία για τον σχηματισμό κυβέρνησης, ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε την συζήτηση στο επόμενο στάδιο.
«Εγκαλούμαστε εμείς αν θα πάμε τη χώρα στα βράχια. Ποτέ δεν πήγαμε εμείς την χώρα στα βράχια. Εμείς έχουμε πει ότι σε μεγάλα θέματα δεν έχουμε πρόβλημα να συνεργαστούμε» είπε συμπληρώνοντας πως «για την κρίση πρέπει να έχουμε κάποια βασικά σημεία συνεργασίας».
Πηγή: onetv.gr
- ΟΟΣΑ: Πρόβλεψη για επιδείνωση της ελληνικής οικονομίας και πληθωρισμό στο 4,2%
- Η Θεοπούλα έγινε «ΕΛΑΣίτισσα»… και κάνει θραύση
- Τεχνική συνάντηση Ευρωπαϊκού έργου στο Δήμο Ηγουμενίτσας
- Ηθοποιός του How I Met Your Mother καταδικάστηκε σε ισόβια για απόπειρα δολοφονίας πρώην συντρόφου του
- Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Ταγαρά – Παρουσία Μητσοτάκη και Σαμαρά η κηδεία
- Ναζίμ Χικμέτ: Πνεύμα ελεύθερο, δημιουργικό, φωτεινό
- Φινάλε με πρωτιά για το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο
- Ο δωσίλογος και ο ονειροπόλος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442