Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γ. Μουζάλας στο One Channel: Η Ειδομένη είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο μεταναστευτικό

Γ. Μουζάλας στο One Channel: Η Ειδομένη είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο μεταναστευτικό

Για τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ στο προσφυγικό μίλησε μέσα στην εκπομπή One Direct ο μέχρι πρότινος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μουζάλας

Για τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ στο προσφυγικό μίλησε μέσα στην εκπομπή One Direct ο μέχρι πρότινος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μουζάλας. Ο κ. Μουζάλας, δήλωσε «απίστευτα επιφυλακτικός» με το θέμα της κακοδιαχείρισης κονδυλίων για το προσφυγικό, για το οποίο ο OLAF διεξάγει έρευνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

«Πιστεύω ότι πρόκειται για εκμετάλλευση γεγονότων, για πολιτικούς σκοπούς» εξήγησε και συνέχισε «ο OLAF ήρθε για να κάνει έλεγχο στο υπουργείο Άμυνας και θεωρήθηκε ύποπτο, ωστόσο αυτή είναι η λειτουργεία του οργανισμού αυτού».

Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν έχει γίνει κακοδιαχείριση, ωστόσο διευκρίνισε πως «δεν έχουμε και λόγο να μην καλωσορίσουμε τον OLAF». «Είναι, όμως, λάθος χωρίς να ολοκληρωθεί ό έλεγχος να αιωρούνται καταγγελίες.

Αφήνει μια σκόνη» κατέληξε. Όσον αφορά στο προσφυγικό κατά τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως «βρεθήκαμε σαν χώρα σε ένα ζήτημα που δεν έχει ξανασυμβεί στην Ευρώπη. Η Ελλάδα ήταν εντελώς απροετοίμαστη.

Σε αυτά τα πλαίσια διαχειριστήκαμε μέσα σε 7 μήνες 1.300.000 ανθρώπους, καλά». Χαρακτήρισε, μάλιστα την Ειδομένη ως «μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο μεταναστευτικό κίνημα».

«Αυτό που έγινε στην Ειδομένη είναι αυτό που γίνεται σε όλο τον κόσμο και είναι γνωστό ως ζούγκλα. Εδώ μέσα σε 6 μήνες το διαλύσαμε. Στο Καλαί μετά από δέκα χρόνια χρειάστηκε απίστευτη βία για να το διαλύσουν και στο τέλος ξαναστήθηκε».

Τέλος, για τη Μόρια ανέφερε πως «όταν ανέλαβα η Μόρια είχε 100 θέσεις κράτησης. Μέσα σε 3 χρόνια φτιάξαμε 3μιση χιλιάδες θέσεις εξαιρετικής φιλοξενίας. Όταν όμως έρθουν 6 χιλιάδες πρόσφυγες καταλύεται και αυτό» ολοκλήρωσε.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024