Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κ. Γκιουλέκας στο One Channel: Η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με το νεοφιλελευθερισμό

Κ. Γκιουλέκας στο One Channel: Η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με το νεοφιλελευθερισμό

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/6) ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/6) ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Στη συζήτησή του με τους Δ. Μανιάτη και Π. Δημητρολόπουλος, ο κ. Γκιουλέκας, μίλησε για την Συμφωνία των Πρεσπών, κάνοντας λόγο για μία επαίσχυντη συμφωνία, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν έντονες παραβιάσεις από την πλευρά των Σκοπίων πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι της συμφωνίας.

Σχολιάζοντας τώρα τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και την συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γκιουλέκας υποστήριξε πως ο χειρισμός στα εθνικά ζητήματα, η έπαρση των κυβερνώντων στην αντιμετώπισή τους, η διαχείριση των οικονομικών ζητημάτων και τέλος το ήθος και το ύφος της εξουσίας, κόστισαν τελικά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γκιουλέκας, μίλησε ακόμα για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι στο επίκεντρο της πολιτικής του κόμματος είναι ο άνθρωπος και η ευημερία του, ενώ υπογράμμισε ότι η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με τον νεοφιλελευθερισμό.

«Δεν θέλουμε να καρπωθούμε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, θέλουμε τη θετική ψήφο των πολιτών προκειμένου να σχηματιστεί μια ισχυρή κυβέρνηση και να μπορέσει με ισχυρή εντολή να εφαρμόσει το πρόγραμμά της», δήλωσε ο κ. Γκιουλέκας για τον στόχο αυτοδυναμίας.

«Ο κ. Βελόπουλος απευθύνεται στο δικό του κοινό» δήλωσε τέλος ο κ. Γκιουλέκας μιλώντας για το κόμμα του Κ. Βελόπουλου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Μπάλντοκ: Πίσω από μια επικείμενη μεταγραφή

O Παναθηναϊκός επιδιώκει να προσεγγίζει οτιδήποτε καλό υπάρχει στην αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024