Ο κ. Ρουσόπουλος τόνισε ότι η πραγματική επιτυχία στην πολιτική της ΝΔ θα φανεί σε ένα περίπου χρόνο από την ανάληψη της εξουσίας

Σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Απαντώντας στις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κρυφή ατζέντα και ότι πίσω από τις μεταρρυθμίσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρύβεται αίμα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός όταν κάνει τέτοιες δηλώσεις διότι αίμα αφήνει πίσω του ο ίδιος.

Όπως είπε για τον Τσίπρα, «το ματσάκι δεν γυρίζει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ πήρε ξεκάθαρη θέση για τον Βελόπουλο και τον Βαρουφάκη.

Ο κ. Ρουσόπουλος τόνισε ότι η πραγματική επιτυχία στην πολιτική της ΝΔ θα φανεί σε ένα περίπου χρόνο από την ανάληψη της εξουσίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει πως «πίσω από τις μεταρρυθμίσεις του κ. Μητσοτάκη κρύβεται ανθρώπινο αίμα», εξηγώντας πως όλα μαζί τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η ΝΔ είναι περίπου 5,5 δισ. παραπάνω από τους στόχους και ότι «επειδή είναι δεδομένο ότι μείωση πλεονασμάτων δεν πρόκειται να υπάρξει, οι μεταρρυθμίσεις που λέει θα είναι μείωση δαπανών».

Οι δαπάνες, σημείωσε, είναι συγκεκριμένες, είναι για την υγεία, την παιδεία, τους μισθούς, τις συντάξεις και τα επιδόματα. «Όταν λέει μεταρρυθμίσεις και για όποιον έχει την εμπειρία τι σημαίνει η λέξη την περίοδο ‘10-’14, όταν λέει «μεταρρυθμίσεις», μυρίζει ανθρώπινο αίμα» υπογράμμισε.

Ο κ. Τσίπρας προσέθεσε ότι η επιστροφή στον κανόνα ένα προς πέντε για τις προσλήψεις στο Δημόσιο που επιδιώκει η ΝΔ, σημαίνει λιγότερους δασκάλους, γιατρούς και νοσηλευτές. «Ο κ. Μητσοτάκης έχει το know how των απολύσεων από όταν ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης» τόνισε.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr