Ο Σταμάτης Μαλέλης σχολιάζει τον τρόπο με τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ. στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Πειραιά αναφέρει πως ο λαός δεν έχει «κοντή μνήμη», ενώ ζητά από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να «δείξει λίγο σεβασμό στην παράταξη που θεμελίωσε την Δημοκρατία».

«Βλέπω τις τελευταίες μέρες τον ειρωνικό τρόπο που αντιμετωπίζει ο κ Μητσοτάκης το ΠΑΣΟΚ και τον Αντρέα. Προφανώς νομίζει ότι ο λαός μας έχει κοντή μνήμη. Ξεχνάει τους …εφιάλτες και τους αποστάτες . Ξεχνάει τη Δύναμη της Δημοκρατικής Παράταξη που ήταν πάντα απέναντι στον Μητσοτάκη. Κύριε Μητσοτάκη δείξτε λίγο σεβασμό στην παράταξη που θεμελίωσε την Δημοκρατία σ αυτόν τον τόπο. Και μην ξεχάσετε μέσα στην αλαζονεία σας ότι η ιστορία εκδικείται… #ΠΑΣΟΚ #kinima_allagis #sxedio_ellada» αναφέρει χαρακτηριστικά το post του κ. Μαλέλη.

Το μήνυμα του Σταμάτη Μαλέλη κατευθύνεται πάντως και προς το ΚΙΝΑΛ το οποίο αποφάσισε να δώσει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση της ΝΔ σε περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία. Μια επιλογή που προσωπικά δεν βρήκε σύμφωνο τον κ. Μαλέλη.