Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα μηνύματα του Μαλέλη: Ο Μητσοτάκης ξεχνάει τους εφιάλτες και τους αποστάτες

Τα μηνύματα του Μαλέλη: Ο Μητσοτάκης ξεχνάει τους εφιάλτες και τους αποστάτες

Ο Σταμάτης Μαλέλης σχολιάζει τον τρόπο με τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου

Ο Σταμάτης Μαλέλης σχολιάζει τον τρόπο με τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ. στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Πειραιά αναφέρει πως ο λαός δεν έχει «κοντή μνήμη», ενώ ζητά από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να «δείξει λίγο σεβασμό στην παράταξη που θεμελίωσε την Δημοκρατία».

«Βλέπω τις τελευταίες μέρες τον ειρωνικό τρόπο που αντιμετωπίζει ο κ Μητσοτάκης το ΠΑΣΟΚ και τον Αντρέα. Προφανώς νομίζει ότι ο λαός μας έχει κοντή μνήμη. Ξεχνάει τους …εφιάλτες και τους αποστάτες . Ξεχνάει τη Δύναμη της Δημοκρατικής Παράταξη που ήταν πάντα απέναντι στον Μητσοτάκη. Κύριε Μητσοτάκη δείξτε λίγο σεβασμό στην παράταξη που θεμελίωσε την Δημοκρατία σ αυτόν τον τόπο. Και μην ξεχάσετε μέσα στην αλαζονεία σας ότι η ιστορία εκδικείται… #ΠΑΣΟΚ #kinima_allagis #sxedio_ellada» αναφέρει χαρακτηριστικά το post του κ. Μαλέλη.

Το μήνυμα του Σταμάτη Μαλέλη κατευθύνεται πάντως και προς το ΚΙΝΑΛ το οποίο αποφάσισε να δώσει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση της ΝΔ σε περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία. Μια επιλογή που προσωπικά δεν βρήκε σύμφωνο τον κ. Μαλέλη.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024