
Επιθέσεις με μολότοφ έξω από τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ τα ξημερώματα
Δύο επιθέσεις έξω από τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης, από κουκουλοφόρους στην Χαριλάου Τρικούπη.
Δύο επιθέσεις έξω από τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης, από κουκουλοφόρους στην Χαριλάου Τρικούπη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν πετώντας μολότοφ και πέτρες σε αστυνομικούς στις 02:20 τα ξημερώματα ενώ μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή.
Ωστόσο, 20 λεπτά μετά εμφανίστηκαν και πάλι και έκαναν δεύτερη επίθεση, η οποία διήρκεσε μερικά λεπτά. Από την διπλή επίθεση των αγνώστων, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Ωστόσο, δεν έγιναν ούτε προσαγωγές ή συλλήψεις.
Σημειώνεται πως πριν μία εβδομάδα άγνωστοι επιτέθηκαν ξανά με μολότοφ σε ΜΑΤ που βρίσκονταν επί της Χ. Τρικούπη.
- Μεξικό – Εκουαδόρ 2-0: Έκλεισαν θέση στους «16» του Μουντιάλ οι συνδιοργανωτές
- Κλινικές μελέτες: Η γνώση των ασθενών «κλειδί» για να προχωρήσει η έρευνα
- Συνταγή: Σαλάτα με μπρόκολο και ρεβίθια
- Νέα έρευνα Κοβέσι σε πρώην ευρωομάδα της άκρας δεξιάς για οικονομική υπεξαίρεση
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ – Τρία παιχνίδια για την φάση των 32
- Ρεκόρ θερμοκρασιών στην επιφάνεια των ωκεανών τον Ιούνιο


