Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κόντα σταμάτησε τη Σάκκαρη

Η Κόντα σταμάτησε τη Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Τζόανα Κόντα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ιστμπουρν – Επόμενος σταθμός για την 23χρονη το Γουίμπλεντον.

Σύντομη αποδείχθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά που διεξάγεται στο Ιστμπουρν της Μεγάλης Βρετανίας, με την Ελληνίδα τενίστρια να γνωρίζει την ήττα στον δεύτερο γύρο από την Τζοάνα Κόντα με 2-0 σετ (4-6, 6-7 [4]).

Η 23χρονη τενίστρια δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κόντα και αποχαιρέτησε νωρίς τη διοργάνωση. Από την άλλη, η 28χρονη εκμεταλλεύτηκε τα κενά διαστήματα της Μαρίας και στα κρίσιμα σημεία αποδείχθηκε ψυχραιμότερη, παίρνοντας τη νίκη – πρόκριση στον τρίτο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Ονς Τζαμπέρ από την Τυνησία.

Η Μαρία ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-1, αλλά η Τζοάνα Κοντα μετά το τρίτο γκέιμ ανέβασε ρυθμούς, πίεσε και με μπρέικ έκανε το 4-2. Στη συνέχεια σέρβιρε σωστά και με 6-4 πήρε το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη προηγήθηκε με 5-3, αλλά δεν κατάφερε να το πάρει. Η Κόντα απάντησε με μπρέικ για το 5-4 και έφερε το ματς στα ίσια. Το 6-6 οδήγησε τις δύο αθλήτριες στο τάι μπρέικ, όπου οι δύο τενίστριες ήταν ισόπαλες μέχρι το 4-4. Σε εκείνο το σημείο η τενίστρια από τη Μεγάλη Βρετανία έτρεξε ένα σερί 3-0 και έφτασε στο 7-4, κάνοντας το 2-0 στα σετ.

Η Μαρία πλέον αποχαιρέτησε τη διοργάνωση και από αύριο αρχίζει την προετοιμασία της για το Γουίμπλεντον, το οποίο ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα. Η Ελληνίδα τενίστρια θα έχει την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες της και να δουλέψει σκληρά, για να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του τρίτου Γκραντ Σλαμ της φετινής σεζόν.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024