«Ο κ. Τσίπρας περίμενε μικρή διαφορά στις ευρωεκλογές και τώρα είναι πολύ δύσκολο σε 30 ημέρες να βρει νέο αφήγημα και να σηκώσει τους τόνους» δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή One Direct ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Ασκώντας δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ -ιδιαίτερα στον τομέα της ασφάλειας- τόνισε πως πλέον το κυβερνών κόμμα δυσκολεύεται να παρουσιάσει στο λαό κάτι διαφορετικό από αυτό που είδαμε στις εκλογές. Αναφερόμενος στη σημερινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη όπου, μεταξύ άλλων, έστειλε μηνύματα στο εσωτερικό του κόμματός του για την επόμενη ημέρα, ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε πως η στιγμή ορίζει συναίσθηση των ευθυνών.

«Έχουμε συναίσθηση της σοβαρότητας που πρέπει να επιδείξουμε» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως ο ελληνικός λαός έχει την ανάγκη να δει άμεσα αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο αυτό έθεσε επί τάπητος τις προτεραιότητες και τους στόχους της ΝΔ, σημειώνοντας πως «θέλουμε να ανατάξουμε και να ανορθώσουμε τη μεσαία τάξη που είναι η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, ο σταθεροποιητικός παράγοντας της χώρας, ο στυλοβάτης της οικονομίας και της ανάπτυξης».

«Είναι ο τρόπος με τον οποίο θα πάει μπροστά η χώρα» πρόσθεσε. Παράλληλα, ο κ. Κικίλιας αντιπαρέβαλε τη σημερινή κατάσταση στον τομέα της ασφάλειας με αυτή που επικρατούσε όταν ο ίδιος ήταν επί κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ανοχή στους «μπαχαλάκηδες» και γενικότερη αναποτελεσματικότητα και αίσθηση ανασφάλειας, φέρνοντας ως παράδειγμα τα Εξάρχεια για τα οποία, όπως είπε, δεν ήταν ποτέ σε αυτή την κατάσταση.

 

Πηγή: onetv.gr