Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Β. Κικίλιας στο One Channel: Έχουμε συναίσθηση της σοβαρότητας που πρέπει να επιδείξουμε

Β. Κικίλιας στο One Channel: Έχουμε συναίσθηση της σοβαρότητας που πρέπει να επιδείξουμε

«Ο κ. Τσίπρας περίμενε μικρή διαφορά στις ευρωεκλογές και τώρα είναι πολύ δύσκολο σε 30 ημέρες να βρει νέο αφήγημα και να σηκώσει τους τόνους» δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή One Direct ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας

«Ο κ. Τσίπρας περίμενε μικρή διαφορά στις ευρωεκλογές και τώρα είναι πολύ δύσκολο σε 30 ημέρες να βρει νέο αφήγημα και να σηκώσει τους τόνους» δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή One Direct ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Ασκώντας δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ -ιδιαίτερα στον τομέα της ασφάλειας- τόνισε πως πλέον το κυβερνών κόμμα δυσκολεύεται να παρουσιάσει στο λαό κάτι διαφορετικό από αυτό που είδαμε στις εκλογές. Αναφερόμενος στη σημερινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη όπου, μεταξύ άλλων, έστειλε μηνύματα στο εσωτερικό του κόμματός του για την επόμενη ημέρα, ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε πως η στιγμή ορίζει συναίσθηση των ευθυνών.

«Έχουμε συναίσθηση της σοβαρότητας που πρέπει να επιδείξουμε» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως ο ελληνικός λαός έχει την ανάγκη να δει άμεσα αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο αυτό έθεσε επί τάπητος τις προτεραιότητες και τους στόχους της ΝΔ, σημειώνοντας πως «θέλουμε να ανατάξουμε και να ανορθώσουμε τη μεσαία τάξη που είναι η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, ο σταθεροποιητικός παράγοντας της χώρας, ο στυλοβάτης της οικονομίας και της ανάπτυξης».

«Είναι ο τρόπος με τον οποίο θα πάει μπροστά η χώρα» πρόσθεσε. Παράλληλα, ο κ. Κικίλιας αντιπαρέβαλε τη σημερινή κατάσταση στον τομέα της ασφάλειας με αυτή που επικρατούσε όταν ο ίδιος ήταν επί κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ανοχή στους «μπαχαλάκηδες» και γενικότερη αναποτελεσματικότητα και αίσθηση ανασφάλειας, φέρνοντας ως παράδειγμα τα Εξάρχεια για τα οποία, όπως είπε, δεν ήταν ποτέ σε αυτή την κατάσταση.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024