Δ. Μάρδας στο One Channel: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει προτεραιότητα στη φτώχεια
Καλεσμένος στην εκπομπή One Report βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας, όπου και σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα έτσι όπως διαμορφώνεται μία ανάσα μακριά από τις κρίσιμες κάλπες της 7ης Ιουλίου
Καλεσμένος στην εκπομπή One Report βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας, όπου και σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα έτσι όπως διαμορφώνεται μία ανάσα μακριά από τις κρίσιμες κάλπες της 7ης Ιουλίου.
«Άλλο τι έχουμε στο μυαλό μας και άλλο τι γίνεται στην κάλπη , άρα πρέπει να προσαρμόσουμε το μυαλό μας με αυτό που βγάζει η κάλπη. Το αντίθετο δεν μπορεί να γίνει», σχολίασε ο κ. Μάνδρας μιλώντας με τους Δ. Νασόπουλο και Γ. Χουδαλάκη, σχετικά με το προεκλογικό τοπίο.
«Ο κόσμος που δεν λειτουργεί με το συναίσθημα και προτάσσει τη λογική, εύλογα όσο πλησιάζουμε στις κάλπες των εθνικών εκλογών, θα προχωρά σε σύγκριση μεταξύ των πολιτικών ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας», συμπλήρωσε ο ίδιος. Ο κ. Μάρδας μιλώντας για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δόθηκε προτεραιότητα στα φτωχότερα στρώματα της χώρας, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει με πολιτικές οι οποίες θα ευνοούν τη μεσαία τάξη.
«Όποιος δεν δίνει προτεραιότητα στην φτώχεια κινδυνεύει με εκρήξεις από τις οποίες πλήττεται η μεσαία τάξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει προτεραιότητα στη φτώχεια», δήλωσε ο κ.Μάρδας δίνοντας μάλιστα παράδειγμα με το τι συνέβη στην Γαλλία και τον Εμάνουελ Μακρόν, ο οποίος στόχευσε στην μεσαία τάξη, αγνοώντας τα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα της χώρας.
Πηγή: onetv.gr
- Σαμαράς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνώνυμη της διαφθοράς
- Η απάντηση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στις κατηγορίες Κωνσταντόπουλου
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο MEGA: Πρώτο στην τηλεθέαση το βράδυ της Τετάρτης 1η Απριλίου
- Τουρκία: Για «παρωδία» μιλά η κοινωνιολόγος Πινάρ Σελέκ, μετά την έβδομη αναβολή της δίκης της
- Σύνθετες, επικίνδυνες, ερωτικές: Οι παλιές ιστορίες πίσω από τις σύγχρονες νεράιδες
- Τσέφεριν: «Η Ιταλία έχει μια από τις χειρότερες ποδοσφαιρικές υποδομές στην Ευρώπη»

