Όλοι έχουμε ακούσει για περίεργα επαγγέλματα. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια που είναι πραγματικά εκτός συναγωνισμού. Αηδιαστικά, επικίνδυνα, εξωφρενικά… είναι πραγματικά απίστευτο τι έχουν σκαρφιστεί κάποιοι άνθρωποι για να βγάζουν τα προς το ζην. Διαβάστε και θα καταλάβετε:

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα πλέον… σιχαμένα επαγγέλματα είναι αυτό του ανθρώπου ο οποίος τεστάρει αποσμητικά σώματος. Προσοχή! Όταν λέμε τεστάρει δεν εννοούμε «φοράει» αλλά «μυρίζει» στις μασχάλες άλλων ανθρώπων. Ουδέν σχόλιο…

Υπάρχουν άνθρωποι που δουλειά τους είναι να αρμέγουν…φίδια. Σκοπός είναι να εξάγουν το δηλητήριο απο ορισμένα απο τα πίο επικίνδυνα ερπετά του κόσμου
Η χρήση του δηλητηρίου είναι κυρίως για την παραγωγή φαρμάκων και μπορεί να πωληθεί για 1000 δολάρια το γραμμάριο.

Η δουλειά του «μετακινητή παγόβουνων» γνώρισε πιένες μετά το ναυάγιο του Τιτανικού το 1912. Επισήμως ονομάζεται IIP (International Ice Patrol) που ιδρύθηκε ένα χρόνο αργότερα έχει ώς στόχο την χαρτογράφηση ασφαλών για τη ναυσιπλοϊα διαδρομών στις πλέον επικίνδυνες πολικές περιοχές της ιδρογείου. Όταν χρειάζεται οι ειδικοί γατζώνουν με ειδικά μηχανήματα το παγόβουνο, το οποίο μετακινούν όσο χρειάζεται προκειμένου να αποφευχθούν τα ατυχήματα.

Στην περίφημη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ, στην μαγευτική και πάντα ηλιόλουστη Καλιφόρνια υπάρχει μεταξύ άλλων ένα επάγγελμα που σίγουρα δεν φαντάζεστε. Οι εκπαιδευτές σερφινγκ για σκύλους μπορούν να μετατρέψουν το κατοικίδιο κάποιου σε πρωταθλητή των θαλάσσιων σπόρ.

Επαγγελματίες «αγκαλίτσες» μπορουν να χρεώσουν μέχρι και 80 δολάρια την ώρα για να αγκαλιάσουν εναν άγνωστο. Η εικονιζόμενη 39χρονη Τζάνετ Τρεβίνο βγάζει κατά δική της ομολογία 17.000 δολάρια τον χρόνο απλά και μόνο αγκαλιάζοντας κόσμο…

Αλλο ένα ευχάριστο επάγγελμα που μπορεί να μη γνωρίζατε την ύπαρξη του είναι αυτό του επαγγελματία τηλεθεατή. Στα καθήκοντά της είναι η ανακάλυψη διαφόρων εκπομπών και σόου την παραγωγή των οποίων θα μπορούσε να αναλάβει ένα τηλεοπτικό κανάλι. Οι επαγγελαματίες τηλεθεατές μπορεί να παίρνουν 500 με 600 δολαρια την εβδομάδα.

Δοκιμαστές τροφών για σκύλους. Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι δοκιμάζουν τις τροφές πριν βγούν στην αγορά για να διαπιστώσουν κατά πόσο είναι γευστικές για τα αγαπημένα κατοικίδια, αν δηλαδή πρόκειται να έχουν εμπορική επιτυχία. Μπλιάχχχ…

Ενα άλλο πολύ πρακτικό επάγγελμα είναι αυτο του ανθρώπου που περιμένει στις ουρές. Όλοι μας έχουμε αγανακτήσει περιμένοντας σε ουρά τράπεζας, ασφαλιστικού ταμείου ή κάποιας άλλης δημόσιας υπηρεσίες. Οι επαγγελματίες αυτοί περιμένουν υπομονετικά και όταν πλησιάζει η σειρά σας, σας καλούν να σπεύσετε. Φθάνοντας τους πληρώνετε για τις υπηρεσίες τους και… ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Κειμενογράφοι για τα χαρτάκια μέσα στα κουλουράκια της τύχης που σερβίρουν στα κινέζικα εστιατόρια. Κι όμως οι παραγωγοί των συγκεκριμένων κουλουριών αναθέτουν σε ανεξάρτητους συνεργάτες τους τη συγγραφή κειμένων για τα χαρτάκια που μπαίνουν μέσα στα κουλουράκια.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr