Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα γενέθλια του πρίγκιπα Ουίλιαμ και οι ευχές που συζητήθηκαν

Τα γενέθλια του πρίγκιπα Ουίλιαμ και οι ευχές που συζητήθηκαν

Τα γενέθλια του πρίγκιπα Ουίλιαμ και οι ευχές που δέχθηκε από τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν στο επίκεντρο δημοσιευμάτων

Τα γενέθλια του πρίγκιπα Ουίλιαμ και οι ευχές που δέχθηκε από τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν στο επίκεντρο δημοσιευμάτων, τροφοδοτώντας για ακόμα μία φορά τις φήμες περί ρήξης σχέσεων με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ.

Τα γενέθλιά του είχε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος έκλεισε τα 37 του χρόνια και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον, με τη βοήθεια των τριών παιδιών τους, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούι αποφάσισε να του κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο.

Συγκεκριμένα η Δούκισσα του Cambridge του χάρισε ένα λεύκωμα με οικογενειακές τους φωτογραφίες αλλά και κολάζ με παιδικές ζωγραφιές που έφτιαξαν τα τρία παιδιά.

Πηγές αναφέρουν στα Βρετανικά Μέσα πως το δώρο είναι συμβολικό καθώς αντανακλά όλες τις όμορφες στιγμές που έχουν ζήσει σαν οικογένεια κατά το παρελθόν.

Η τυπική ευχή των Χάρι και Μέγκαν

Η τυπική ευχή του Χάρι και της Μέγκαν στον εορτάζοντα Ουίλιαμ σχολιάστηκε για άλλη μια φορά από τους φαν της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Συγκεκριμένα οι περισσότεροι φαν της βασιλικής οικογένειας πάλι ξεχώρισαν την Μέγκαν και τον Χάρι σχολιάζοντας πόσο τυπικό και λακωνικό είναι το ευχετήριο τους μήνυμα στον Ουίλιαμ.

«Χρόνια Πολλά στον Δούκα του Κέιμπριτζ», σχολίασαν απλά ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ κάτω από μια φωτογραφία από την Κένυα που ανέβασε  ο Ουίλιαμ στο λογαριασμό του παλατιού του Κένσινγκτον.

Τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας αφιέρωσαν τουλάχιστον μία ανάρτηση στους λογαριασμούς τους για τον εορτάζοντα Δούκα.

Ειδικότερα, ο πατέρας του Ουίλιαμ, πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα ανέβασαν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον Κάρολο και τον δίχρονο Ουίλιαμ στην κούνια. «Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παίζουν στον κήπο του παλατιού του Κένσινγκτον, το 1984», γράφει η λεζάντα.

Το tweet της βασιλικής οικογένειας έχει πολλές φωτογραφίες του Ουίλιαμ με τη γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ. Ο Δούκας του Γιορκ αφιέρωσε μια φωτογραφία του με τον ανιψιό του σε ελικόπτερο το 1986.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024