Εύη Χριστοφιλοπούλου στο One Channel: Δύναμη σταθεροποίησης και προόδου το ΚΙΝΑΛ
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή One Talk Weekend, η υποψήφια βουλευτής αναφέρθηκε εκτενώς στη «μάχη» της επερχόμενης κάλπης, καθώς και στο πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής.
«Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν επεδίωξε στην πράξη την εθνική συνεννόηση» δήλωσε, με αφορμή τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, η υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ευη Χριστοφιλοπούλου.
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή One Talk Weekend, η υποψήφια βουλευτής αναφέρθηκε εκτενώς στη «μάχη» της επερχόμενης κάλπης, καθώς και στο πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής.
Στο πλαίσιο αυτό έκανε λόγο για «επενδυτικό σοκ» που χρειάζεται η χώρα και τόνισε την ανάγκη μείωση φόρων. Παράλληλα, όπως είπε, το κόμμα της θα ακολουθήσει αυτόνομη πορεία και «θα βάλουμε πλάτη στα εθνικά ζητήματα όποιος κι αν είναι ο νικητής των εκλογών», ζητώντας ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό.
«Θα είμαστε δύναμη προόδου και σταθεροποίησης» πρόσθεσε. Ερωτώμενη για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, η κ. Χριστοφιλοπούλου ανέφερε πως «μας λύπησε η κόντρα μεταξύ Γεννηματά – Βενιζέλου, ωστόσο μας χαροποίησε ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραμένει στο κόμμα», πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Γιώργου Καμίνη.
Κληθείσα να σχολιάσει την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τη συμπλήρωση 23 χρόνων από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, την χαρακτήρισε «ύβρι, γιατί προέρχεται από ένα χώρο που έσυρε μαζί με την δεξιά τον Ανδρέα Παπανδρέου στα ειδικά δικαστήρια, καθώς και γιατί ο πρωθυπουργός έχει στήριγμα και δεκανίκι του μέχρι τώρα την καραμανλική δεξιά».
Πηγή: onetv.gr
- Βακτήριο που σχεδιάστηκε με ΑΙ παραβιάζει βασικό κανόνα της ζωής
- Ηλεία: Με λευκά μπαλόνια αποχαιρετούν τον 13χρονο που σκοτώθηκε με πατίνι
- Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται την Πρωτομαγιά
- Πρεμιέρα της Εθνικής πόλο γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Η ιστορία του διαμαντιού Koh-i-Noor: Ο Μαμντάνι θα ζητήσει από τον Κάρολο να το επιστρέψει
- Τουρκία: Αγριογούρουνο έτρεχε σε πολυσύχναστο δρόμο – Τραυμάτισε τρία άτομα
- Η ΝΔ που επιτίθεται ανοίκεια στην ευρωπαϊκή εισαγγελία κατηγορεί την αντιπολίτευση για «άρρωστο κλίμα»
- Σκύλος και φαγητό: Ποιες είναι οι αιτίες που «ξεχειλίζει» από ενθουσιασμό. Θα σας εκπλήξουν!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442