Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσάβι Πασκουάλ : «Ελπίζω να άφησα καλές αναμνήσεις στον Παναθηναϊκό»

Τσάβι Πασκουάλ : «Ελπίζω να άφησα καλές αναμνήσεις στον Παναθηναϊκό»

Ο Ισπανός προπονητής Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για όσα έζησε στον «πράσινο« πάγκο, τονίζοντας ότι βοήθησε το Τριφύλλι να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα «Diario de Las Palmas» ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, με τον έμπειρο τεχνικό να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο πέρασμά του από τον πάγκο του Τριφυλλιού.

«Ελπίζω να άφησα καλές αναμνήσεις στον Παναθηναϊκό από την εποχή μου στην Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβηρας προπονητής, ο οποίος τόνισε ότι κατά την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού κατάφερε να οδηγήσει τους Πράσινους σε δύο πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όταν ήλθα στον Παναθηναϊκό, η κατάσταση δεν ήταν εύκολη αφού η ομάδα είχε χάσει δυο πρωταθλήματα από τον Ολυμπιακό. Κερδίσαμε δυο πρωταθλήματα, δεν χάσαμε κανένα ντέρμπι στη regular season για δυο σεζόν! Τα πήγαμε καλά στην EuroLeague κι εν τέλει αποκλειστήκαμε από δυο ομάδες που στο τέλος κατέκτησαν τον τίτλο (Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης). Ελπίζω να άφησα καλές αναμνήσεις στον Παναθηναϊκό από την εποχή μου στην Αθήνα».

Για τις πολλές αλλαγές προπονητών στην εφετινή Ευρωλίγκα: «Πρόκειται για σημεία των καιρών. Οι προπονητές είναι… προσωρινοί. Δημιουργείται μια κατάσταση και μπορεί να διαλυθεί έπειτα ένα κακό αποτέλεσμα αφού δεν υπάρχει υπομονή! Αν και πιστεύω ότι τη νέα χρονιά δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στους πάγκους της EuroLeague».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024