
Φυλακές Τρικάλων: Βάζουν κάμερες περιμετρικά μετά τις υπερπτήσεις drones
Την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας περιμετρικά των φυλακών Τρικάλων αποφάσισαν οι αρμόδιοι του σωφρονιστικού καταστήματος.
Την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας περιμετρικά των φυλακών Τρικάλων αποφάσισαν οι αρμόδιοι του σωφρονιστικού καταστήματος.
Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι βρίσκονται σε επιφυλακή, μετά το διπλό επεισόδιο με τις υπερπτήσεις των drones την περασμένη εβδομάδα.
Σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στις φυλακές αποφασίστηκε να ληφθούν μέτρα. Τα συνεργεία εδώ και δύο ημέρες εργάζονται για να τοποθετήσουν κάμερες, ενώ οι περιπολίες της αστυνομίες είναι συνεχείς.
Σημειώνεται ότι στα Τρίκαλα κρατούνται βαρυποινίτες διαφόρων εθνικοτήτων και κατά καιρούς δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα.
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου



