Την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας περιμετρικά των φυλακών Τρικάλων αποφάσισαν οι αρμόδιοι του σωφρονιστικού καταστήματος.
Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι βρίσκονται σε επιφυλακή, μετά το διπλό επεισόδιο με τις υπερπτήσεις των drones την περασμένη εβδομάδα.
Σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στις φυλακές αποφασίστηκε να ληφθούν μέτρα. Τα συνεργεία εδώ και δύο ημέρες εργάζονται για να τοποθετήσουν κάμερες, ενώ οι περιπολίες της αστυνομίες είναι συνεχείς.
Σημειώνεται ότι στα Τρίκαλα κρατούνται βαρυποινίτες διαφόρων εθνικοτήτων και κατά καιρούς δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων