Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Volley League : Ο Ολυμπιακός επαναπατρίζει τον Κοκκινάκη

Volley League : Ο Ολυμπιακός επαναπατρίζει τον Κοκκινάκη

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ξανά ο Μενέλαος Κοκκινάκης, ύστερα από μία διετία στο εξωτερικό

Μετά την προσθήκη του Γκαζμέντ Χουσάι, αλλά και τις ανανεώσεις, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μενέλαου Κοκκινάκη που επαναπατρίζεται ύστερα από δύο χρόνια στο εξωτερικό.

Ο Έλληνας λίμπερο (παλαιότερα έπαιζε ως ακραίος) υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Ελλάδας και αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στην προσπάθεια που κάνουν για να διατηρήσουν τα κεκτημένα στην Ελλάδα, αλλά και για το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Oλυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μενέλαο Κοκκινάκη. Ο διεθνής αθλητής υπέγραψε το συμβόλαιο του και στη συνέχεια της καριέρας του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα θα αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο.

Στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ο Μενέλαος Κοκκινάκης ανέφερε τα εξής: «Είμαι αληθινά χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα την οποία γεννήθηκα! Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τα αυτονόητα, για ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός, δηλαδή την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του Κυπέλλου και το Λιγκ Καπ στην Ελλάδα και με υπομονή και δουλειά κάθε μέρα να παλέψω για το δεύτερο όνειρό μου, το ευρωπαϊκό. Αναφορικά με τη νέα θέση του λίμπερο στην οποία θα αγωνίζομαι, έχω σκεφτεί αρκετά ώριμα για αυτή την αλλαγή και είμαι έτοιμος να δουλέψω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα που αγαπώ».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024