Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ριβάλντο : «Αυτό είναι το λάθος του Νεϊμάρ»

Ριβάλντο : «Αυτό είναι το λάθος του Νεϊμάρ»

Ο Ριβάλντο κάλεσε τον συμπατριώτη του Νεϊμάρ να γυρίσει πίσω στην Μπαρτσελόνα και τόνισε πως η αποχώρηση από τους «μπλαουγκράνα» ήταν λανθασμένη κίνηση

Ο πρώην θρύλος της Μπαρτσελόνα και της Βραζιλίας, Ριβάλντο, εξήγησε σε συνέντευξή του πως ήταν λάθος η επιλογή του Νεϊμάρ να φύγει από την Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τον κάλεσε λοιπόν να επιστρέψει στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, καθώς αυτό θα είναι καλό και για τον παίκτη αλλά και για την ομάδα.

«Θα μου άρεσε πολύ να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ. Θα ήταν καλό και για τις δύο πλευρές αν γινόταν αυτό. Ήταν λάθος του που αποχώρησε. Δεν το έχει παραδεχθεί ο ίδιος, ούτε ο πατέρας του, αλλά έτσι είναι. Είχε ακόμα τέσσερα ή πέντε χρόνια στο συμβόλαιό του με την Μπάρτσα και δεν χρειαζόταν να φύγει και επίσης το 70% των φιλάθλων της ομάδας επιθυμούσαν την παραμονή του«, ανέφερε ο Ριβάλντο, ο οποίος δεν θέλει να δει τον Νεϊμάρ ούτε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί τελικά, αλλά προτιμάω να πάει στην Μπαρτσελόνα και όχι φυσικά στη Ρεάλ. Αν πάει στη Ρεάλ σίγουρα αυτό δεν θα είναι καλό για την Μπάρτσα. Αν πάει εκεί (Μαδρίτη), θα γίνουν πολύ δυνατοί», ήταν τα λόγια του Ριβάλντο για τον συμπατριώτη του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024