Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγγελόπουλος : «Η ιδιοσυγκρασία του Παπαθεοδώρου ταιριάζει στην ΑΕΚ»

Αγγελόπουλος : «Η ιδιοσυγκρασία του Παπαθεοδώρου ταιριάζει στην ΑΕΚ»

Τι ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου

Η ΚΑΕ ΑΕΚ πραγματοποίησε σήμερα (21/6) την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ηλία Παπαθεοδώρου, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μάκη Αγγελόπουλο, να βρίσκεται στην αίθουσα και να καλωσορίζει τον Έλληνα τεχνικό.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» ανέφερε πως Παπαθεοδώρου όπου κι αν έχει πάει έχει χτίσει ομάδες με ταυτότητα, τονίζοντας πως η ιδιοσυγκρασία του ταιριάζει με τον σύλλογο και την ομάδα, καλωσορίζοντας τον.

Στη συνέχεια επισήμανε πως σημαντικό ρόλο έπαιξε και η θητεία του Έλληνα προπονητή στις μικρές εθνικές ομάδες λέγοντας πως έχει την δυνατότητα να βρίσκει και να αξιοποιεί νεαρούς παίκτες με ταλέντα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Αγγελόπουλος:

«Καλωσορίζουμε το νέο μας προπονητή. Για τον προπονητή Παπαθεοδώρου δεν μπορώ να πω πολλά. Αυτά που έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, ξεκινώντας από χαμηλά. Δεν του χάρισε κανείς τίποτα. Σε όλες τις ομάδες του αυτό που βλέπουμε είναι πως βάζει ταυτότητα στις ομάδες του.

Δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις να τον κρίνω. Αυτό που μπορώ να πω είναι για τον άνθρωπο Ηλία. Είχαμε πάντα μια συνεργασία λόγω μικρών Εθνικών ομάδων. Είναι δουλευταράς, έχει αποδείξει πως έχτισε μόνος το δρόμο του. Δεν του χάρισε κανείς τίποτα και έχει τα στοιχεία για επιτυχία. Και νομίζω πως έχει την ιδιοσυγκρασία που ταιριάζει στον σύλλογο. Τον καλωσορίζουμε».

Για το τι έπαιξε ρόλο στην απόφασή του να φέρει φέρει τον 44χρονο τεχνικό: «Η αποτίμηση της αξίας και η αξιοποίηση των νέων έπαιξε ρόλο στην απόφασή μας».

Σειρά πήρε και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Κουτάς: «Να καλωσορίσω τον Ηλία. Είναι μια σημαντική μέρα. Η ΑΕΚ δείχνει ότι είναι στη φάση να μην υπάρχει κανένα ζήτημα με τον προπονητή. Εύχομαι όλοι να έχουν υγεία και να πρωταγωνιστεί η ομάδα».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024