Δ. Μηλάκας στο One Channel: Oι Ευρωπαίοι οφείλουν να καταδικάσουν τις δραστηριότητες της Τουρκίας
κ. Μηλάκας, μιλώντας με τους Δ. Νασόπουλο και Γ. Χουδαλάκη, επεσήμανε ωστόσο τις παραμέτρους οι οποίες εμποδίζουν την Ευρώπη να λάβει ιδιαίτερα σκληρά μέτρα και κυρώσεις κατά της Τουρκίας, αναφερόμενος στα οικονομικά συμφέροντα και τις δυναμικές μεταξύ ευρωπαϊκών χωρών και Άγκυρας.
«Δεν μπορούν να διασώσουν τα προσχήματα, καθώς υπάρχει ξεκάθαρη παραβίαση ευρωπαϊκού εδάφους. Oι Ευρωπαίοι οφείλουν να καταδικάσουν τις δραστηριότητες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ και να χρησιμοποιήσουν πολύ σκληρή γλώσσα» δήλωσε στην εκπομπή One Report ο Δημήτρης Μηλάκας, λίγο πριν ανακοινωθούν τα τελικά μέτρα των 28 της ΕΕ κατά της Τουρκίας.
Ο κ. Μηλάκας, μιλώντας με τους Δ. Νασόπουλο και Γ. Χουδαλάκη, επεσήμανε ωστόσο τις παραμέτρους οι οποίες εμποδίζουν την Ευρώπη να λάβει ιδιαίτερα σκληρά μέτρα και κυρώσεις κατά της Τουρκίας, αναφερόμενος στα οικονομικά συμφέροντα και τις δυναμικές μεταξύ ευρωπαϊκών χωρών και Άγκυρας.
Πηγή: onetv.gr
- Φωτιά στα Πολιτικά Ευβοίας – Αντιμετωπίστηκε σε 30 λεπτά
- «Ο Χεζόνια επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρεάλ» – Οι ομάδες που τον θέλουν και ο Παναθηναϊκός
- Διακοπές στο ανανεωμένο Creta Palace της Grecotel: Ένα σύγχρονο παλάτι με κρητική ψυχή
- Βριλήσσια: Η στιγμή που απομακρύνεται ο σκύλος που επιτέθηκε στον 66χρονο και στο μικρόσωμο σκυλάκι του
- Κουβέιτ: Ο στρατός δηλώνει ότι στρατιώτες του τραυματίστηκαν από επιθέσεις του Ιράν
- Το δείπνο που παρέθεσε το Μαϊάμι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Μαζί του Πατ Ράιλι και Σποέλστρα (pics)


