Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επιμένει στις προκλήσεις ο Ακάρ: Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ένα τετελεσμένο γεγονός

Επιμένει στις προκλήσεις ο Ακάρ: Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ένα τετελεσμένο γεγονός

«Υποστηρίζουμε τη λύση των προβλημάτων μας σύμφωνα με τις καλές σχέσεις γειτονίας και τις ειρηνικές μεθόδους» σημείωσε ο τούρκος υπουργός Άμυνας.

Στις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ πως η τουρκική ηγεσία δεν θα δεχθεί τετελεσμένα στην Ανατολική Μεσόγειο γίνεται αναφορά στον επίσημο δικτυακό τόπο του υπουργείου.

Ειδικότερα, ο κ. Ακάρ πραγματοποίησε επίσκεψη στο σώμα των «Bordo Bereler», των τουρκικών ειδικών δυνάμεων, όπου αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά προκλητικά σχετικά με τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες από πλευράς Τουρκίας και τουρκοκυπρίων στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα της χώρας μας και των αδερφών μας στην «ΤΔΒΚ», σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο» είπε ο Χουλουσί Ακάρ μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Εμείς σεβόμαστε το διεθνές δίκαιο και τις διμερείς σχέσεις. Θέλουμε η ειρήνη και η σταθερότητα, οι καλές γειτονικές σχέσεις να υπερισχύσουν παντού».

«Από την άλλη, πάντα λέμε πως δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ένα τετελεσμένο γεγονός. Υποστηρίζουμε τη λύση των προβλημάτων μας σύμφωνα με τις καλές σχέσεις γειτονίας και τις ειρηνικές μεθόδους» κατέληξε ο τούρκος υπουργός Άμυνας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024