«Υποστηρίζουμε τη λύση των προβλημάτων μας σύμφωνα με τις καλές σχέσεις γειτονίας και τις ειρηνικές μεθόδους» σημείωσε ο τούρκος υπουργός Άμυνας.

Στις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ πως η τουρκική ηγεσία δεν θα δεχθεί τετελεσμένα στην Ανατολική Μεσόγειο γίνεται αναφορά στον επίσημο δικτυακό τόπο του υπουργείου.

Ειδικότερα, ο κ. Ακάρ πραγματοποίησε επίσκεψη στο σώμα των «Bordo Bereler», των τουρκικών ειδικών δυνάμεων, όπου αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά προκλητικά σχετικά με τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες από πλευράς Τουρκίας και τουρκοκυπρίων στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα της χώρας μας και των αδερφών μας στην «ΤΔΒΚ», σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο» είπε ο Χουλουσί Ακάρ μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Εμείς σεβόμαστε το διεθνές δίκαιο και τις διμερείς σχέσεις. Θέλουμε η ειρήνη και η σταθερότητα, οι καλές γειτονικές σχέσεις να υπερισχύσουν παντού».

«Από την άλλη, πάντα λέμε πως δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ένα τετελεσμένο γεγονός. Υποστηρίζουμε τη λύση των προβλημάτων μας σύμφωνα με τις καλές σχέσεις γειτονίας και τις ειρηνικές μεθόδους» κατέληξε ο τούρκος υπουργός Άμυνας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr