Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κ. Καραγκούνης στο One Channel: Δεν υπάρχει το 1 προς 5

Κ. Καραγκούνης στο One Channel: Δεν υπάρχει το 1 προς 5

«Δεν ισχύει το 1 προς 5» όσον αφορά τις προσλήψεις στο δημόσιο είπε μέσα από την εκπομπή One Direct ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει πώς να υπάρχει καλύτερη αξιολόγηση των δομών. Όπου χρειάζεται προσωπικό ας μετακινηθεί από εκεί που υπάρχει πλεονάζον προσωπικό» εξήγησε

«Δεν ισχύει το 1 προς 5» όσον αφορά τις προσλήψεις στο δημόσιο είπε μέσα από την εκπομπή One Direct ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει πώς να υπάρχει καλύτερη αξιολόγηση των δομών. Όπου χρειάζεται προσωπικό ας μετακινηθεί από εκεί που υπάρχει πλεονάζον προσωπικό» εξήγησε και συνέχισε «με τη στενή έννοια 1 προς 5 δεν υπάρχει. Θα καταργηθεί όσον αφορά το θέμα της υγείας, όσον αφορά το θέμα της παιδείας, όσον αφορά το ζήτημα της ασφάλειας». «Η πολιτική του Μητσοτάκη είναι ελπιδοφόρα, αλλά και ρεαλιστική» είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του και συμπλήρωσε πως «υπάρχουν κάποια σημεία στον νέο ποινικό κώδικα που θα τα ξαναδούμε και θα αλλάξουν». Ο κ. Καραγκούνης κατέστησε σαφές πως η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024